Skocz do zawartości

Mała lampka tylna.

Zbysio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Możecie polecić coś na tył. Im mniejsze i lżejsze tym lepiej. Najlepiej mocowane na gumke. Miłym dodatkiem byłby też długi czas działania. Macie coś fajnego u siebie? 

Opublikowano

Lampka CATEYE Nima 2 SL-LD135-R

Ja uzywam wally mactronic 

Opublikowano

Mam Red Line i jest fajna, dobrze świeci, ale jest wysoka i jak masz nie dużo wyciągniętą sztyce to jest problem zamontować torebkę podsiodłową, zwłaszcza większą.

Tapatalk'd

Opublikowano (edytowane)

Popieram, @Sziva ma rację, małe toto, dobrze świeci i żywotne na jednym ładowaniu. Kilka trybów świecenia. Też polecam, tylko trzeba sprawdzać gumki mocujące, miałem u siebie przygodę że jedna mi błyskawicznie sparciała, ale zgłosiłem do producenta, po kilku dniach przysłali mi komplet nowych i te nie wykazują słabości ;) @nctrns można zainstalować na tylnym trójkącie, też się tam dobrze trzyma.

Edytowane przez pizzaq
Opublikowano
Teraz, nctrns napisał:

Mam Red Line i jest fajna, dobrze świeci, ale jest wysoka i jak masz nie dużo wyciągniętą sztyce to jest problem zamontować torebkę podsiodłową, zwłaszcza większą.

Tapatalk'd

Z tym nie będzie problemu. Jestem wysoki podobno i szyca wyciągnięta jest. 

Co do CATEYE Nima 2 SL-LD135-R fajna ale dostępność kiepska. 

Myślałem jeszcze o SELLE ROYAL Cateye BLS1 Blink ICS

Opublikowano
4 minuty temu, pizzaq napisał:

Popieram, @Sziva ma rację, małe toto, dobrze świeci i żywotne na jednym ładowaniu. Kilka trybów świecenia. Też polecam, tylko trzeba sprawdzać gumki mocujące, miałem u siebie przygodę że jedna mi błyskawicznie sparciała, ale zgłosiłem do producenta, po kilku dniach przysłali mi komplet nowych i te nie wykazują słabości ;) @nctrns można zainstalować na tylnym trójkącie, też się tam dobrze trzyma (przykład poniżej).

śnieeeeeeg1.jpg

Opublikowano

Jak ktoś ma siodełko Selle Italia, to można też tak:

soil17.thumb.jpg.a0141e9da7f9f927f2d8b37270a99524.jpg

Zamontowane na mniejszy oring.

Opublikowano (edytowane)

Na tylnym trójkącie fajny patent jak miejsca nie ma na sztycy. 

A to do Selle Italia to z klipsem tym? 

Zapomniałem o Alle bardzo dawno tam nie zaglądałem. 

Edytowane przez Zbysio
Opublikowano
Teraz, Zbysio napisał:

A to do Selle Italia to z klipsem tym? 

Bez klipsu. Lampka i oring.

Opublikowano

@Zbysio na trójkącie według mojego znajomego słabo widać, ale on ma specyficzne podejście do widoczności.... Jak jeździmy w nocy to miewa do 4 lampek przednich, twierdzi że moja RedLine na trójkącie daje słabe światło.... Niby może mieć trochę racji, bo "patrzy" trochę w górę a nie na wprost; ale jasność ma taką, że używam jej tylko na pulsującym trybie, pozostałe są zbyt jasne i obawiam się że oślepiałbym jadących za mną.

Opublikowano (edytowane)

U mnie zależnie od umiejscowienia efekty świetlne są następujące:

błotko.jpg

kubek z nowym oświetleniem.jpg

Wersja na trójkącie wcześniej w wątku.

Edytowane przez pizzaq
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lampke zakupiłem. SELLE ROYAL Cateye BLS1 Blink ICS. Waga 19g (z baterią). Mocowanie pewnie się trzyma, widoczność mogę ocenić jako średnią. Dwa tryby świecenia ciągły i pulsujący. Narazie jestem zadowolony. 

Opublikowano (edytowane)

Mam na sprzedaż nową Mactronic Walle 2. Nówka, dziś odebrana przesyłka :) Odsprzedaję, bo mi trochę wizualnie nie podeszła i zmieniam na inną

Edit: nie doczytałem, że już zakupiłeś, pzdr!

Edytowane przez Berry
  • 3 miesiące temu...