Filipo Napisano 15 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwiecień 2017 Cześć szjabjaki mam pytanie o kask giro trinity. Czy ktoś posiada ten kask i jakie odczucia na ten temat? Ewentualnie jeżeli różnica jest bardzo duza w grę wchodzi kask giro Foray. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
lynnS Napisano 16 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 16 Kwiecień 2017 Ja posiadam, kupiony za 190 zł. Kask fajny, wygodny, fajnie wygląda. Choć Giro Foray też ciekawy ma wygląd, więc wybór należy do ciebie. 1 Odnośnik do komentarza
Filipo Napisano 16 Kwiecień 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwiecień 2017 Dzięki, myślę że nie warto dopłacać prawie dwa razy tyle, tym bardziej ze wygląda bardzo podobnie.? Odnośnik do komentarza
iza Napisano 17 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 17 Kwiecień 2017 dla mnie np. wydaje sie troche plytki, przez co mam wrazenie, ze nie do konca stabilnie siedzi na glowie. Odnośnik do komentarza
Matt Napisano 4 Czerwiec 2017 Udostępnij Napisano 4 Czerwiec 2017 Temat wyczerpany. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi