sajekk Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 Czy rowery Meridy się rejestruje? Nie widzę takiej opcji na stronie Meridy. Znalazłem jakieś nieaktywne linki prowadzące do strony Meridy, ale page not found. Na australijskiej stronie za to jest normalnie formularz rejestracji. Czyżby w PL to nie działało?
Michal2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) w jakim celu? gwarancyjnym ? Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez Michal2008
sajekk Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Niektórzy producenci wydłużają gwarancję po rejestracji, stąd moje pytanie. Choć nie mam pojęcia czy Merida w ogóle ma taką politykę.
Michal2008 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 z tego co się dowiadywałem przy kupnie to w Meridzie gwarancja na ramę 2 lata i tyle... 1
Yacko Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 W dniu 6.04.2018 o 15:08, Michal2008 napisał: z tego co się dowiadywałem przy kupnie to w Meridzie gwarancja na ramę 2 lata i tyle... Faktycznie cały czas tylko dwa lata? Żadnej możliwości przedłużenia?
Michal2008 Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Godzinę temu, Yacko napisał: Faktycznie cały czas tylko dwa lata? tak
Maranello Opublikowano 14 Lutego 2019 Opublikowano 14 Lutego 2019 W dniu 6.04.2018 o 15:08, Michal2008 napisał: z tego co się dowiadywałem przy kupnie to w Meridzie gwarancja na ramę 2 lata i tyle... Na stronie https://www.rowerymerida.pl nie ma akapitu o gwarancji (a jeśli jest to tak skrzętnie ukryty, że nie udało mi się go znaleźć). W internetach udało mi się znaleźć tylko coś takiego na temat gwarancji (w j.polskim) https://www.expertbike.pl/pobieranie/warunki_gwarancji-MERIDA.pdf - pytanie czy dokument i znajdujące się w niej zapisy są aktualne 🤔 Ogólnie - bardzo słabo to wygląda jak na tak dużą i znaną markę 🙄
Rekomendowane odpowiedzi