Wojtegs Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Siemanko mam problem gdyż zawsze miałem oponki przód 2.20 a tył 2.00 i zawsze były na oko równe lecz po wczorajszej wymianie dętki tylnia opona dość bardzo zmniejszyła się względem pierwszej ( nie jest tak gruba i objętościowa jak była wczoraj) Ktoś wie o co chodzi i czy to wina dętki czy czego?
Antyszprycha Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 No jeśli przód to 2,2 a tył 2,0 to logicznym jest ze będzie mniejsza czyt. węższa. Iż przód Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wojtegs Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Opublikowano 24 Marca 2018 Tak lecz jeśli przed wymianą dętki obydwie opony były podobne grubością a dziś jak jechałem to kolega jadący za mną zapytał się mnie co to za szosówkę do tyłu wsadziłem więc chyba nie jest tak jak powinno
Gość Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 rozpompuj koło do max ciśnienia, może się nie ułożyło. Być może włożyłeś jakąś wąską dętkę i nie rozepchała wystarczająco opony. Na dętkach zazwyczaj jest informacja do jakich szerokości opona jest zalecana.
Gość Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Godzinę temu, Wojtegs napisał: Siemanko mam problem gdyż zawsze miałem oponki przód 2.20 a tył 2.00 i zawsze były na oko równe lecz po wczorajszej wymianie dętki tylnia opona dość bardzo zmniejszyła się względem pierwszej ( nie jest tak gruba i objętościowa jak była wczoraj) Ktoś wie o co chodzi i czy to wina dętki czy czego Za wysoka temperatura i skurczyła się w praniu.
Rekomendowane odpowiedzi