-Marcin- Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 Cześć. Od kilku lat jeżdżę na maratony i tak się składa, że zawsze na solo, bez drużyny. Zawsze mi chyba tego brakowało a w mojej okolicy (mieszkam na wsi) nie ma za wiele osób które się ścigają. Fajnie by było uczestniczyć w zawodach pod wspólnym szyldem czyli w drużynie. Będę jeździł na Bike maraton i pewnie ich kilka zaliczę w tym roku. Podczas rejestracji założyłem drużynę o nazwie "Szajbajki". Jeżeli ktoś startuje w Bike maratonie a nie ma zespołu czy drużyny to zapraszam przy rejestracji o wpisania się do naszej wspólnej drużyny. W zeszłych latach było też tak, że póki się nie wystartowało w pierwszym swoim maratonie to nazwę drużyny można zmienić, więc jeżeli ktoś już się zarejestrował na Bike maraton a chciałby wpisać lub zmienić drużynę to można.
Gość Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 7 minut temu, -Marcin- napisał: Podczas rejestracji założyłem drużynę o nazwie "Szajbajki". A konsultowałeś to z Szajbajkiem?
-Marcin- Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) Napisałem do niego kilka dni temu z zapytaniem czy ma coś przeciwko ale nic nie odpisał. Edytowane 23 Marca 2018 przez -Marcin-
firefoks Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 32 minuty temu, -Marcin- napisał: Napisałem do niego kilka dni temu z zapytaniem czy ma coś przeciwko ale nic nie odpisał. Pewnie nie ma czasu odpisywać bo szyje stroje dla teamu "Szajbajków"
Antyszprycha Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 @-Marcin- skoro nie odpisał to wydaje mi się, że nie powinieneś tego robić. To jego nazwa i bez jego zgody raczej takie coś nie miało prawa się stać.
-Marcin- Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) Jeżeli ktoś ma inny kontakt do Daniela niż przez to forum proszę o przekazanie informacji by tu zajrzał. Chodziło mi o stworzenie drużyny z osób które startują solo. Nie wiążą się z tym żadne korzyści czy obowiązki oprócz tego, że istniejemy w klasyfikacji drużynowej. Jeżeli są zastrzeżenia co do nazwy to oczywiście można ją zmienić. Wypisałem się z drużyny to i nazwa zniknęła. Teraz możemy założyć z jakąkolwiek inną nazwą, chociaż "Szajbajki" nawiązywała do forum, więc łatwo ją zidentyfikować. Edytowane 23 Marca 2018 przez -Marcin-
Gość Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 Temat był poruszany i osobiście rozmawiałem o tym z Danielem. Co do teamu jeśli Daniel się za to zabierze chce to zrobić na serio. Z trenerem online itd a nie zbieranina przypadkowych osób. Co do użycia nazwy SzajBajk Team na potrzeby cyklu zawodów, ja taką zgodę dostałem.
Gość Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 21 minut temu, zibi_j1 napisał: Z trenerem online itd a nie zbieranina przypadkowych osób. Ech, tylko kiedy to się wreszcie wydarzy...
Franz Mauer Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 Tylko kto miałby byc tym trenerem wirtualnym ?
Krystiano Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 6 godzin temu, Antyszprycha napisał: @-Marcin- skoro nie odpisał to wydaje mi się, że nie powinieneś tego robić. To jego nazwa i bez jego zgody raczej takie coś nie miało prawa się stać. Wszystko zależy czy nazwa jest zastrzeżona. Na dobrą sprawę każdy z nas może zastrzec jako pierwszy nazwę szajbajk i Daniel nie będzie mógł jej używać - ot, taki paradoks. Więc jak nazwa ma przetrwać to Danielu czym prędzej daj 700zł na jej rejestrację.
de Villars Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 Ale przecież każdy z nas to szajbajk (w końcu Daniel sam się tak do nas zwraca w filmach), więc miano to nie powinno być reglamentowane.
wasiliew Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 Ja nie sadze zeby Daniel mial cos przeciwko. W koncu Szajbajki to my, jego widzowie. Ja wlasnie dzieki niemu na nowo zaczalem znow sie tym interesowac. Jezeli mialbym mozliwosc wybrania takiej druzyny to jestem za Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-Marcin- Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Opublikowano 24 Marca 2018 Dnia 23.03.2018 o 09:04, Antyszprycha napisał: To jego nazwa i bez jego zgody raczej takie coś nie miało prawa się stać. Nazwa oczywiście jego, ale nazwa drużyny "Szajbajki" wg mnie może zachęcić do odwiedzenia naszego forum, youtuba i ogólnie zainteresowania się Szajbajkiem, a tego by sobie pewnie Daniel życzył. Ja mam na koszulce kolarskiej napis "Shimano" i jeżdżę w niej bez zgody tej firmy. Myślę nawet, że gdyby Shimano o tym wiedziało to uznaliby to jako reklamę i nie wymagaliby ode mnie ekstra zgody. Może by mi nawet za to płacili Nie mniej czekamy na odpowiedź Daniela.
Rekomendowane odpowiedzi