Skocz do zawartości

[Wyczerpany] Spodenki do Enduro

Piwko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam was serdecznie mam do was pytanie. Mianowicie jakie polecacie spodenki do jazdy all mountain/Enduro? do 300zl chodź chciałbym aby to była mniejsza kwota :) Fajnie by było jakby była wkładka bo nie widzi mi się zakładać spodek z pamperem i na to spodenki Enduro.

Pozdrawiam 

Edytowane przez Piwko
Opublikowano

czyli to są 2 warstwy? 1 to cienkie z wkładką a drugie to takie zwykłe? Dobrze rozumiem opis ?

Opublikowano
1 godzinę temu, Piwko napisał:

czyli to są 2 warstwy? 1 to cienkie z wkładką a drugie to takie zwykłe? Dobrze rozumiem opis ?

one chyba są podwójne, że lepsza wygoda. Grubsza wkładka o ile pamiętam. 

Opublikowano

Hmmm poczekam jeszcze z tymi spodenkami może na coś się napotkam. Dam wam znać co wybrałem :)

Opublikowano

Te Endury co podrzuciłem są w kilku wersjach kolorystycznych, może Ci jeszcze podpasują. 

Opublikowano

Spodenki na rower MTB 900 B'TWIN wyglądają solidnie są w dobrej cenie ale z opisu widzę , że nie posiadają wkładek kolarskich czyli są takie same jak każde inne dobre i zwykłe spodenki , lecz nie każde wytrzymają aż cztery sezony

ok  ok.jpg

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, alfine-11 napisał:

Spodenki na rower MTB 900 B'TWIN wyglądają solidnie są w dobrej cenie ale z opisu widzę , że nie posiadają wkładek kolarskich czyli są takie same jak każde inne dobre i zwykłe spodenki , lecz nie każde wytrzymają aż cztery sezony

ok  ok.jpg

Z tego co kojarzę te nowe też mają dodatkowo wkładkę... odczepiane spodenki z pampersem...

Ja mam starsze, identyczny krój, ale nieco inna kolorystyka.

Edytowane przez Gość
Rozszerzenie opisu
Opublikowano

dzięki wam za pomoc chyba te jednak kupię zachęca mnie mega niska cena jak za tego typu produkt. Może i z wkładką się znajdzie będę myślał w weekend do decatlonu :)

Opublikowano (edytowane)

Generalnie nie lubię sklepów Decathlon  handlują całą masą badziewnego towaru w wygórowanych cenach i sezonowo zatrudniając studentów jako serwisantów rowerowych , kiedyś nawet jeden z przedstawicieli tej firmy napisał do jednego z Youtuberów  , że ich rowery są dobre do jazdy po bułki :(  ale nie wyklucza to , że w swojej ofercie posiadają też i dobre produkty jak np. opisane w tym wątku spodenki MTB

000dec.jpg

Edytowane przez alfine-11
  • Pomógł 1
Opublikowano

Od lat zaopatruję się w sprzęt do wędrówek po górach, na rower i inny dla siebie i całej mojej rodziny w Decathlonie i ze stwierdzeniem "badziewie" nie mogę się zgodzić.

Nawet jeśli się trafi coś co się uszkodzi, zużyje zbyt wcześnie z powodu wady produktu, to pokaż mi inny sklep w którym idziesz z tym produktem, często gęsto nawet bez paragonu, czy też karty stałego klienta i kierownik od ręki przyjmuje reklamację i wysyła Cię po nowy towar lub zwraca Ci całą kwotę...

P.S. Nie pracuję i nigdy nie pracowałem w Decathlon, jestem informatykiem, stać mnie na droższe produkty, ale uważam, że przepłacanie sensu nie ma skoro to samo, a często nawet lepsze, rzadko gorsze mam w Decathlonie z takimi warunkami gwarancji/rękojmi.

Opublikowano

Ja również od wielu lat kupuję w tym sklepie i trafiają się produkty lepsze i gorsze, ale w większości jestem zadowolony.

Opublikowano

a i ja stanę  po stronie decatlona. :)
 Fakt, że  wolałbym kupować tylko polskie produkty ale nie stać mnie na nie . Rowery z decatlona uważam, że   jest mega super stosunek jakości do ceny ( niskiej ceny dla biednego Kowalskiego :) )
 Jasne, kto zabroni wydawać po 20 000PLNów na rower ale nie stać mnie a bitwin robi dobrą robotę.
 Mam tez spodenki  z Decatlona 2 gi rok jedne tanie z pampersem z gębki :)  .. dają rade,  a 2gie z żelem i jeszce lepiej dają rade wszystko jest OK nic  się nie pruje nie jest uszkodzone chociaż rozmiarówka jest tam mocno zaniżona na wielu produktach .

Opublikowano
Dnia 1.04.2017 o 20:07, Piwko napisał:

Hmmm poczekam jeszcze z tymi spodenkami może na coś się napotkam. Dam wam znać co wybrałem :)

Powiem tak. Wpadły mi jakiś czas temu w oko spodenki:
http://rowerowy.com/sklep/ubrania-buty-ochrona/szorty/meskie/prod/just-ride-s
I się nad nimi zastanawiam, wyglądają na solidnie wykonane i mają kieszonki na zamek a wiele tego typu spodenek nie ma ich wcale albo jakieś badziewne :P
Mnie osobiście zainteresował ten produkt, może ciebie też zainteresuje ;)

Opublikowano
9 minut temu, Zalas napisał:

Powiem tak. Wpadły mi jakiś czas temu w oko spodenki:
http://rowerowy.com/sklep/ubrania-buty-ochrona/szorty/meskie/prod/just-ride-s
I się nad nimi zastanawiam, wyglądają na solidnie wykonane i mają kieszonki na zamek a wiele tego typu spodenek nie ma ich wcale albo jakieś badziewne :P
Mnie osobiście zainteresował ten produkt, może ciebie też zainteresuje ;)

a no fajne fajne tylko szkoda że w kolorze szarym dostępne. Największym problemem w doborze ubrań to chyba kolory ^^ a jak już są jakieś fajne to kosztują po 400zł  w górę

Opublikowano
10 godzin temu, Piwko napisał:

a no fajne fajne tylko szkoda że w kolorze szarym dostępne. Największym problemem w doborze ubrań to chyba kolory ^^ a jak już są jakieś fajne to kosztują po 400zł  w górę

Wolisz niebieskie? :P To poszukaj po innych sklepach ;)

Opublikowano (edytowane)

Do 300zł 

• spodenki z Decathlonu: SPODENKI NA ROWER MTB 900 B'TWIN , jak na razie delikatne przetarcia materiału w okolicach krocza, kieszenie genialne, woziłem tam portfel, klucze, telefon, karnet i obciązenie kieszeni mi nie przeszkadzało. Wkładasz do kieszeni
    i zapominasz. 
  • mam też spodenki Kross Jekyll, bardzo dobre, nie przecierają się, mają przypinaną wkładkę w cenie!. Jedyny mankament jaki miałem to urwałem zapięcie, ale mimo to spodenki mi nie spadają, a samo spięcie przerobie na guzik lub nabije u kaletnika

Pamietam ze spodenki w decathlonie nabyłem w przecenie za 70zł
    Za spodenki Krossa zapłaciłem 190zł
Edytowane przez Ziober
  • Pomógł 1
  • 1 miesiąc temu...