Piwko Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Witam was serdecznie mam do was pytanie. Mianowicie jakie polecacie spodenki do jazdy all mountain/Enduro? do 300zl chodź chciałbym aby to była mniejsza kwota Fajnie by było jakby była wkładka bo nie widzi mi się zakładać spodek z pamperem i na to spodenki Enduro. Pozdrawiam Edytowane 31 Marca 2017 przez Piwko
Marek Horoś Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 Nie znam twojego rozmiaru ale np. http://www.mikesport.pl/shimano-explorer-meskie-szorty-rowerowe-zielone-cwpatsms12mr.html Ogółem popatrz szorty z tego sklepu
Piwko Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Opublikowano 31 Marca 2017 czyli to są 2 warstwy? 1 to cienkie z wkładką a drugie to takie zwykłe? Dobrze rozumiem opis ?
pzac Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 http://endurastore.pl/szorty_hummvee_ii_2017,29,622.html Sam takie niedługo kupuje, fajnie wykonane i wpinana wkładka.
Piwko Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Opublikowano 31 Marca 2017 fajne fajne tylko szkoda że 1 kolor
Marek Horoś Opublikowano 31 Marca 2017 Opublikowano 31 Marca 2017 1 godzinę temu, Piwko napisał: czyli to są 2 warstwy? 1 to cienkie z wkładką a drugie to takie zwykłe? Dobrze rozumiem opis ? one chyba są podwójne, że lepsza wygoda. Grubsza wkładka o ile pamiętam.
Piwko Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Hmmm poczekam jeszcze z tymi spodenkami może na coś się napotkam. Dam wam znać co wybrałem
pzac Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Te Endury co podrzuciłem są w kilku wersjach kolorystycznych, może Ci jeszcze podpasują.
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 https://www.decathlon.pl/spodenki-na-rower-mtb-900-id_8381758.html Ja mam między innymi takie, jestem z nich mega zadowolony, jeżdżę w nich blisko 4ty sezon.
alfine-11 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Spodenki na rower MTB 900 B'TWIN wyglądają solidnie są w dobrej cenie ale z opisu widzę , że nie posiadają wkładek kolarskich czyli są takie same jak każde inne dobre i zwykłe spodenki , lecz nie każde wytrzymają aż cztery sezony
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) 11 godzin temu, alfine-11 napisał: Spodenki na rower MTB 900 B'TWIN wyglądają solidnie są w dobrej cenie ale z opisu widzę , że nie posiadają wkładek kolarskich czyli są takie same jak każde inne dobre i zwykłe spodenki , lecz nie każde wytrzymają aż cztery sezony Z tego co kojarzę te nowe też mają dodatkowo wkładkę... odczepiane spodenki z pampersem... Ja mam starsze, identyczny krój, ale nieco inna kolorystyka. Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Gość Rozszerzenie opisu
Piwko Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 dzięki wam za pomoc chyba te jednak kupię zachęca mnie mega niska cena jak za tego typu produkt. Może i z wkładką się znajdzie będę myślał w weekend do decatlonu
alfine-11 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Generalnie nie lubię sklepów Decathlon handlują całą masą badziewnego towaru w wygórowanych cenach i sezonowo zatrudniając studentów jako serwisantów rowerowych , kiedyś nawet jeden z przedstawicieli tej firmy napisał do jednego z Youtuberów , że ich rowery są dobre do jazdy po bułki ale nie wyklucza to , że w swojej ofercie posiadają też i dobre produkty jak np. opisane w tym wątku spodenki MTB Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez alfine-11 1
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Od lat zaopatruję się w sprzęt do wędrówek po górach, na rower i inny dla siebie i całej mojej rodziny w Decathlonie i ze stwierdzeniem "badziewie" nie mogę się zgodzić. Nawet jeśli się trafi coś co się uszkodzi, zużyje zbyt wcześnie z powodu wady produktu, to pokaż mi inny sklep w którym idziesz z tym produktem, często gęsto nawet bez paragonu, czy też karty stałego klienta i kierownik od ręki przyjmuje reklamację i wysyła Cię po nowy towar lub zwraca Ci całą kwotę... P.S. Nie pracuję i nigdy nie pracowałem w Decathlon, jestem informatykiem, stać mnie na droższe produkty, ale uważam, że przepłacanie sensu nie ma skoro to samo, a często nawet lepsze, rzadko gorsze mam w Decathlonie z takimi warunkami gwarancji/rękojmi.
BigFlo Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ja również od wielu lat kupuję w tym sklepie i trafiają się produkty lepsze i gorsze, ale w większości jestem zadowolony.
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 a i ja stanę po stronie decatlona. Fakt, że wolałbym kupować tylko polskie produkty ale nie stać mnie na nie . Rowery z decatlona uważam, że jest mega super stosunek jakości do ceny ( niskiej ceny dla biednego Kowalskiego ) Jasne, kto zabroni wydawać po 20 000PLNów na rower ale nie stać mnie a bitwin robi dobrą robotę. Mam tez spodenki z Decatlona 2 gi rok jedne tanie z pampersem z gębki .. dają rade, a 2gie z żelem i jeszce lepiej dają rade wszystko jest OK nic się nie pruje nie jest uszkodzone chociaż rozmiarówka jest tam mocno zaniżona na wielu produktach .
Wiktor00863 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Mnie nigdy decathlon nie zawiódł Jeśli jednak nie będziesz chciał tych z decathlona to looknij te https://www.centrumrowerowe.pl/odziez-rowerowa/spodnie-luzne/3-4/p,szorty-3-4-hummvee-ii-szorty-wew-z-wkladka-czarne-endura,654042.html
Zalas Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dnia 1.04.2017 o 20:07, Piwko napisał: Hmmm poczekam jeszcze z tymi spodenkami może na coś się napotkam. Dam wam znać co wybrałem Powiem tak. Wpadły mi jakiś czas temu w oko spodenki:http://rowerowy.com/sklep/ubrania-buty-ochrona/szorty/meskie/prod/just-ride-s I się nad nimi zastanawiam, wyglądają na solidnie wykonane i mają kieszonki na zamek a wiele tego typu spodenek nie ma ich wcale albo jakieś badziewne Mnie osobiście zainteresował ten produkt, może ciebie też zainteresuje
Piwko Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 9 minut temu, Zalas napisał: Powiem tak. Wpadły mi jakiś czas temu w oko spodenki:http://rowerowy.com/sklep/ubrania-buty-ochrona/szorty/meskie/prod/just-ride-s I się nad nimi zastanawiam, wyglądają na solidnie wykonane i mają kieszonki na zamek a wiele tego typu spodenek nie ma ich wcale albo jakieś badziewne Mnie osobiście zainteresował ten produkt, może ciebie też zainteresuje a no fajne fajne tylko szkoda że w kolorze szarym dostępne. Największym problemem w doborze ubrań to chyba kolory ^^ a jak już są jakieś fajne to kosztują po 400zł w górę
marekctr Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Piwko ja ma gacie Endura Singletrack Shorts II bardzo dobry i wytrzymały sprzęt. Jestem mega zadowolony Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez marekctr
Zalas Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 10 godzin temu, Piwko napisał: a no fajne fajne tylko szkoda że w kolorze szarym dostępne. Największym problemem w doborze ubrań to chyba kolory ^^ a jak już są jakieś fajne to kosztują po 400zł w górę Wolisz niebieskie? To poszukaj po innych sklepach
Ziober Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Do 300zł spodenki z Decathlonu: SPODENKI NA ROWER MTB 900 B'TWIN , jak na razie delikatne przetarcia materiału w okolicach krocza, kieszenie genialne, woziłem tam portfel, klucze, telefon, karnet i obciązenie kieszeni mi nie przeszkadzało. Wkładasz do kieszeni i zapominasz. mam też spodenki Kross Jekyll, bardzo dobre, nie przecierają się, mają przypinaną wkładkę w cenie!. Jedyny mankament jaki miałem to urwałem zapięcie, ale mimo to spodenki mi nie spadają, a samo spięcie przerobie na guzik lub nabije u kaletnika Pamietam ze spodenki w decathlonie nabyłem w przecenie za 70zł Za spodenki Krossa zapłaciłem 190zł Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Ziober 1
Rekomendowane odpowiedzi