BigMike Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Jeździ ktoś po górkach w Bielsku-Białej? Chętnie bym pośmigał z jakąś sympatyczną dziewczyną. Odnośnik do komentarza
misslee Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ja jeżdżę w B-B, głównie w terenie, ale raczej spokojne trasy (nie enduro). Mam e-bike'a (zaznaczam, w razie gdyby to miało być jakąś przeszkodą). Odnośnik do komentarza
BigMike Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wygląda na to, że mamy podobne preferencje co do tras rowerowych. ?Wysłałem Ci PW. Odnośnik do komentarza
Piwko Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Jak coś też jestem chętny ja niedaleko oświęcimia mieszkam Odnośnik do komentarza
Merlin Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Też jeżdżę po okolicy, delikatne enduro mi nie straszne Odnośnik do komentarza
Janusz2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam ja też lubię jazdę po górach, maratony MTB . Może pojeździmy razem ? Pozdrawiam Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Janusz2011 Odnośnik do komentarza
MajkelVoc Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Witam ja jestem z a Żywca chętnie , się dołączę do wspólnych wypraw 🙂 Odnośnik do komentarza
Judasz Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Andrychów, z dojazdem Bielsko i okolica, dołączam się do potencjalnej ekipy, jeżeli temat aktualny. Chętnie poznam ludzi na jazdę czasem po Beskidzie i okolicach, nad jeziorem Międzybrodzkim, kamieniołom Kozy, Stalownik, zwiedzanie okolic, dalsze wyjazdy, autem pociągiem, wypady rowerem z namiotem - chętnie. Kajaki też. Edytowane 21 Czerwca 2019 przez Judasz Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi