MłodyIgor Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Cześć! Przez dłuższy okres czasu zbierałem na rower, teraz gdy sezon się zbliża szukam roweru za +/- 2000 ( lepiej mniej niż więcej ) do lasu i na dłuższe trasy. Myślałem pierw o B'twin rockrider 540 lecz teraz bardziej się oddaje Diamondback Heist 1.0 ( http://e-polbike.pl/hardtail/263-heist-10-275-.html#/55-kolor_ramy-niebieski/36-rozmiar_ramy-18 ). Jako, że nie znam się na rowerach pisze do was o pomoc, czy ten osprzęt będzie dobry? Czy sam rower jest wart tej ceny? Czy znacie lepsze rowery za tą cenę? Z góry dziękuje
nowikone Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 ten diamondback jest super, bardzo mi się podoba. między tymi dwoma na pewno decydowałbym się na niego.
MłodyIgor Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 Własnie mocno podjarałem się tym rowerem ale chce mieć pewność, że nie wyrzucę pieniędzy w błoto bo jak dla niepracującego nastolatka 2 tyś to bardzo dużo.
Andrzej Sawicki Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Diamondback daje bardzo dobre ceny, tym bardziej w promocji starszego rocznika. To marka wysyłkowa, więc trzeba zwrócić uwagę na jakość montażu odebranego roweru.
Gość Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Lepsze rowery zawsze chodzą z większą ceną, Gdybym ja wybierał wybrał diamondblack, Osprzęt ma lepszy -przerzutki Slx -napęd 1x11 Btwin ma napęd jak niektórzy piszą przestarzały 3x9
Gość Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 21 godzin temu, piter614 napisał: Lepsze rowery zawsze chodzą z większą ceną, Gdybym ja wybierał wybrał diamondblack, Osprzęt ma lepszy -przerzutki Slx -napęd 1x11 Btwin ma napęd jak niektórzy piszą przestarzały 3x9 Fakt, aczkolwiek nie sugerujcie się kształtem ramy, to nie rower trailowy do tyrania na szlakach... Zresztą Rockrider też taki nie jest... Okazjonalnie tak, ale codzienna orka na szlakach skończy się destrukcją.
Rekomendowane odpowiedzi