muszyniak Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Witam wszystkich. Wiadomo że rodzimy kraj jest piękny i posiada wiele atrakcji rowerowych. Można miło spędzić czas na zabawie, treningach czy zwykłych wycieczkach na rowerze. Ja tym razem jednak chciałbym polecić miejsce u naszych sąsiadów. Miejscówka dosłownie parę kilometrów od granicy kraju, można z dużą dozą humoru stwierdzić że to prawie jak u Nas. Są to słynne i znane dla południowo-zachodnich bike-erów Rychlebskie ścieżki ( http://www.rychlebskiesciezki.pl/pl/galeria/videogaleria ) Czesi wykonali liczne trasy w perfekcyjny sposób. Duża piątka dla nich za to. Stopnie trudności przeróżne, ale nawet rodziny z dziećmi znajdą coś dla siebie. Zamieszczona stronka przedstawia wszystko o tym ciekawym miejscu. Polecam zamieszczone na niej filmiki, jak i sam pobyt, przetestowane.
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Oglądałem mnóstwo filmów na YouTube o tych ścieżkach. Coś pięknego
MadOnion Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Byłem, polecam. Mam pod nosem bo jakieś 60km ; )
remigiusz Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 W istocie,super rejon do jazdy na mtb,ale i po szosach na szosie także. A to nasza ekipa podczas wjazdu na Pradziada,który jest nie daleko
Rekomendowane odpowiedzi