lary84 Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Siemka, wiem że temat mało rowerowy, ale czy jest ktoś na forum co ma jakieś namiary bądź sam prowadzi taki biznes ? Poszukuję dwóch domków nad morzem w czerwcu Edytowane 16 Marca 2018 przez lary84 Straszny błąd ortograficzny przepraszam
lary84 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Opublikowano 16 Marca 2018 😄 ale wstyd przepraszam. Zawsze miałem problemy z ortografią ale tym to przeszedłem samego siebie.
Franz Mauer Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Zdaża się najleprzym Ale tak serio -choć to nie są domki to znam kogoś kto ma lokum nad morzem i wynajmuje i w dodatku jest zapaleńcem rowerowym https://www.facebook.com/uherona/ Edytowane 16 Marca 2018 przez Franz Mauer 1
lary84 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Opublikowano 16 Marca 2018 Niestety odpada bo nie ma miejsca na dwie rodziny z dziećmi, ale dziękuję za namiar
Gość Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Jasne, że mam namiar Mieszkam nad morzem. Ile osób i na kiedy? A tak bardziej szczegółowo to tereny bardziej na wschód czy zachód Cię interesują? Edytowane 16 Marca 2018 przez Gość
lary84 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Opublikowano 16 Marca 2018 5 minut temu, PrzeLuka napisał: Jasne, że mam namiar Mieszkam nad morzem. Ile osób i na kiedy? A tak bardziej szczegółowo to tereny bardziej na wschód czy zachód Cię interesują? Interesują mnie tereny od Ustki w stronę Gdańska. Jeśli chodzi o liczbę ludzi to będzie dwie rodziny: pierwsza 2+2 dzieci do 4 lat i druga 2+3 dzieci 7, 5, oraz niemowlę 5 miesięcy. Termin to 16-23.06.2018 r. Szukamy w miarę możliwości domków blisko plaży.
Gość Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 To lipa... ja operuje w okolicach Dziwnowa.
lary84 Opublikowano 16 Marca 2018 Autor Opublikowano 16 Marca 2018 Kurczę szkoda ale to bym musiał całą Polskę po przekątnej przejechać, ale zapytam towarzyszy podróży i jak coś to się będę odzywał.
Gość Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 Nie ma problemu. A swoją drogą tereny rowerowe od Dziwnowa w stronę Świnoujścia po prostu rewelacja.
halasma Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Interesują mnie tereny od Ustki w stronę Gdańska. Jeśli chodzi o liczbę ludzi to będzie dwie rodziny: pierwsza 2+2 dzieci do 4 lat i druga 2+3 dzieci 7, 5, oraz niemowlę 5 miesięcy. Termin to 16-23.06.2018 r. Szukamy w miarę możliwości domków blisko plaży.Jesli chodzi o Ustke to jest tego tyle....a ze to jeszcze przed sezonem wiec nie wiem w czym problem. Jak sie zrobi ciut cieplej to jeżdżąc moge popykac foty ofertowe w okolicy.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
lary84 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) 35 minut temu, halasma napisał: Jesli chodzi o Ustke to jest tego tyle....a ze to jeszcze przed sezonem wiec nie wiem w czym problem. Jak sie zrobi ciut cieplej to jeżdżąc moge popykac foty ofertowe w okolicy. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka No można się zdziwić dzwoniąc po ośrodkach z tą dostępnością, nie chodzi mi o to żeby ktoś jeździł i robił fotki tylko czy ma jakieś sprawdzone miejsca, bo jeśli chodzi o pobyt to ja nie mam wielkich potrzeb ale jadąc z 3 dzieci w tym niemowlę to wymagania rosną. Ale dziękuję za propozycję Edytowane 17 Marca 2018 przez lary84
halasma Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 No można się zdziwić dzwoniąc po ośrodkach z tą dostępnością, nie chodzi mi o to żeby ktoś jeździł i robił fotki tylko czy ma jakieś sprawdzone miejsca, bo jeśli chodzi o pobyt to ja nie mam wielkich potrzeb ale jadąc z 3 dzieci w tym niemowlę to wymagania rosną. Ale dziękuję za propozycję To ze znanych mi, Hotel Jantar. Maja zarowno pokoje jak i domki.Podaj ewentualnie swoje wymagania?Ps. Zamiast Ustki pomysl o Smołdzinie. Cisza, spokoj, ludzi mniej. A i rowerowo wypadowo moze byc atrakcyjniej.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 1
Łukasz Rybandt Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Wybierz Gminę Krokowa. Jest i morze i gdzie pojeździć na rowerze w wersji MTB i szosa. 1
revolta1 Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Od kiedy w Polsce jest 500+ coraz gorzej o nocleg nad Polskim morzem w szczycie sezonu . Ja wybieram sie w tym roku w trase rowerem Świnoujście - Hel i mam dylemat czy brac graty namiot . spiwory . itd . czy tylko kase na noclegi w domkach . prywatych kwaterach ....... Osobiscie wolalbym nocleg pod dachem bo wtedy mniej gratow na rowerze mniej dzwigania. Ale czy znajde 4-5 noclegow z marszu w szczycie sezonu ?.?.?. 1
lary84 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 Zwiększonego ruchu nad polskim morzem raczej nie wiązał bym tylko z 500+, moim zdaniem jest to wina tego że ludzie boją się lecieć na wczasy do Egiptu, Turcji, czy Tunezji ze względu na wiadomo co. 8 godzin temu, Łukasz Rybandt napisał: Wybierz Gminę Krokowa. Jest i morze i gdzie pojeździć na rowerze w wersji MTB i szosa. Niestety nie mam możliwości zabrania rowerów. Poza tym jadę z całą rodziną i nie wszyscy potrafią jeździć, mogę liczyć tylko na córkę ale z nią nie poszaleje bo ma 7 lat, syn 5 lat jakoś nie chce się nauczyć pomimo moich obietnic o kupnie pięknego roweru, interesuje go tylko jazda na rowerku biegowym, a drugi syn ma 1 miesiąc. Nie miał bym sumienia zostawiać całej rodziny i jechać dla własnej przyjemności będąc z rodziną na wakacjach. A tak w ogóle to już znalazłem noclegi w karwi, dziękuję za pomoc
revolta1 Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 23 minuty temu, lary84 napisał: Zwiększonego ruchu nad polskim morzem raczej nie wiązał bym tylko z 500+, moim zdaniem jest to wina tego że ludzie boją się lecieć na wczasy do Egiptu, Turcji, czy Tunezji ze względu na wiadomo co. Ok kazdy ma swoje zdanie mniejsza o wiekszosc Jezdze od 15lat nad Polskie morze rok w rok . zawsze bylo sporo ludzi . ale 500+ ruszyli ludzie ktorym poprostu brakowalo kasy na takie przyjemnosci wiadomo nikomu sie nie przelewa . dzieciaki gina na potege na plazy co chwile jakies dZiecko placze bo szuka rodzicow .ratownik biega z megadonem i szuka dziecka w spodenka w rekinki. rodzice mysla ze to podwórko na blokowisku . a Tunezja Egipt Turcja juz ruszyly znow jezdza Ale nie o tym mowa . moze trzeba by ustalic wczesniej mniejsze miejscowosci nadmorskie kilka km od morza wtedy bym moze nie mial problemu z kwatera Karwia piekna . najwazniejsze ze jest rozciagnieta miejscowoscia wtedy nie ma tloku na plazy mozna isc o 10tej i bedzie mniejsce a nie jak w Wladyslawowie koczowac od 5tej rano z miejscowka he he
Antyszprycha Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Mam świetne sprawdzone miejsce wystroju morski. Domku na ośrodku zamkniętym z zadaszonym tarasem i dużym placem zabaw dla dzieci (domki, zjeżdżalnie, piaskownice, huśtawki, boisko do siatki i piłki i inne). A wszystko to ok 150 m od płazy do której prowadzi bezpieczny dukt leśny bezpowrotne Io od ośrodka. Byłem tam zwalają z rzędu Klos katem dzieci rewelacja. Po prostu ich. Odbyło. Do centrum jakiś 10 minut spacerem. Teren zamknięty wiec o dzieci i samochód można mieć spokój. Domki wyposażone w małe kuchnie z gąsówka i lodówka wszystko czyste i zadbane. Domki w dobrej cenie ! Zobacz link o zdjęcia. Osobiście naprawdę polecamhttps://www.fajnewczasy.pl/noclegi/ustronie_morskie/domki_letniskowe/58144 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Gość Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Godzinę temu, revolta1 napisał: Ja wybieram sie w tym roku w trase rowerem Świnoujście - Hel i mam dylemat czy brac graty namiot . spiwory . itd . czy tylko kase na noclegi w domkach . prywatych kwaterach To zależy... Śpiwór, karimata i kawałek plandeki mieć nie zaszkodzi, bo z noclegiem na jedną noc w sezonie może być problem. Nie żeby nie dało się nic znaleźć ale na dwoje babka wróżyła. Ja na ten przykład mam zamiar ruszyć na południe i planuje sypiać w lesie. Jak przygoda to przygoda.
revolta1 Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Wytłumacz to mojej Zonce "jak przygoda to przygoda " i tak chce wziasc z soba spiwory zeby wlasciciel dal sie przekonac ze nie bedzie musial prac poscieli po jednym dniu tylko niech da dach nad glowa i wszystko
Gość Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Tak to niestety jest, że gość na jedną noc średnio się kalkuluje posiadaczom noclegów.
revolta1 Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 3 minuty temu, PrzeLuka napisał: Tak to niestety jest, że gość na jedną noc średnio się kalkuluje posiadaczom noclegów. wiem dlatego wezme z soba spiwore moze da rade przekonac wlasciciela , ajuz najlepiej bedzie jak zaplanuje trase wczesniej i w danej miejcowosci podzwonie jeszcze przed wyjazdem czy to bedzie problem zatrzymac sie na jedna noc , bede chociaz jadoc mial swiadomosc ze nie zostane pod golym niebem
lary84 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 Romantyczne wieczory i noce spędzone na plaży wraz z małżonką 😄 i taniej wyjdzie 😈
revolta1 Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 6 minut temu, lary84 napisał: Romantyczne wieczory i noce spędzone na plaży wraz z małżonką 😄 i taniej wyjdzie 😈 taaa wszystko ok , tyle ze jak widzi pajaka potrfi zlapac sie rekami i nogami sufitu
bbc Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 taaa wszystko ok , tyle ze jak widzi pajaka potrfi zlapac sie rekami i nogami sufitu No to plaza jest super bo tam ani pajakow ani sufitu. Wysłane z mojego LG-K100 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi