kamykMTB Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Witam, zastanawiam sie nad wyborem licznika. Zalozenia - najprostszy sensowny licznik z czujnikiem pomiaru tetna. Zrobiłem mały rekonesans - idealny wydawał sie licznik Sigma Pure GPS - niestety nie mozna do niego podlaczyc czujnika pulsu (przynajmniej z tego co znalazlem w google). Moja uwage przykuł Wahoo Element Mini - prosty licznik do ktorego podobno mozna juz podlaczyc czujnik pulsu. Ktos moze uzywał takiej konfiguracji ? Edytowane 19 Marca 2018 przez kamykMTB Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Do niego można podłączyć tylko czujniki Wahoo. Odnośnik do komentarza
Jimmy Opublikowano 18 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Tylko współpracuje z czujnikiem z pudełka. Innych nie podłączysz. Tak podają na stronie producenta. 1 Odnośnik do komentarza
kamykMTB Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 (edytowane) @Jimmy - dzieki za informacje. Czyli wychodzi na to ze Wahoo odpada. Mam wiec kolejne pytanie - bo sie srednio w tej elektronice rowerowej orientuje: Jesli kupie Sigma Pure GPS i osobno pas do tętna Sigmy - to czy bedzie mozna to jakos sparowac poprzez smartfon / aplikacje www - tak by nalozyc dane z licznika (predkosc, czas) oraz z czujnika tetna ? Edytowane 19 Marca 2018 przez kamykMTB Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi