JOHNY Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 Czy warto kupić Rometa, zastanawia mnie skąd taka niska cena w stosunku do sprzętu i ramy. Gdzie romet aktualnie produkuje swoje rowery? 1
nowikone Opublikowano 16 Marca 2018 Opublikowano 16 Marca 2018 Dnia 14.03.2018 o 21:11, JOHNY napisał: Czy warto kupić Rometa, zastanawia mnie skąd taka niska cena w stosunku do sprzętu i ramy. Gdzie romet aktualnie produkuje swoje rowery? jeżeli Ci się podoba to warto
Grzeszaldo Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 przeciez cena nie jest jakas super w porownaniu do konkurencji
de Villars Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Może nie jest super, ale też nie jakoś wygórowana. Znacząco taniej to można mieć chyba tylko BTWIN-a? A wizualnie Romety stały się ładniejsze niż w poprzednich latach. Problemem natomiast może być rozmiarówka, bo największy to 56 cm.
maszkara72 Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Też myślałem o huraganach 3 i 4 na 2018 rok,ale mają typową sportową geometrię i mój kręgosłup mógłby ,,nie wytrzymać'' takich przeciążeń,chociaż wygląd tych modeli jest naprawdę super, szczególnie 4 ślicznie wygląda... Edytowane 17 Marca 2018 przez maszkara72
Rekomendowane odpowiedzi