Aquril Napisano 14 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 14 Marzec 2018 Witam Mam do dyspozycji kwote około 3500zł na rower. Rozważam nad dwoma modelami i w jednym tańszym (kosztuje 3000zł) jest amor sr suntour, a w drugim droższym (kosztuje 3700zł troche więcej ale może uzbieram) jest rockshock. Jeździłem na rowerze b twin gdzie amor warzy 3kg więc i jeden i drugi będzie dla mnie różnicą. Nie wiem czy te 700zł zainwestować w lepszy amor czy np w bike fitting? Dziękuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza
Michał123 Napisano 14 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 14 Marzec 2018 Podaj linki do specyfikacji tych rowerów, bo to czy warto dopłacić nie zależy wyłącznie od amora. Odnośnik do komentarza
Aquril Napisano 14 Marzec 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Marzec 2018 Te rowery to romet mustang 1 i mustang 2 cena różni się od katalogowej bo do mustanga 1 w sklepie dodają kask, który mi się przyda i wtedy mam 40% mniej na niego, a w mustangu 2 jest mały rabat ale są tylko 2 sztuki. Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 14 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 14 Marzec 2018 Bez dwóch zdań Rock Shox Recon Gold 😉Ale z tym bike fittingiem to bardzo dobry pomysł 😊 Odnośnik do komentarza
Andrzej Sawicki Napisano 14 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 14 Marzec 2018 Recon jest nowocześniejszy i łatwiejszy w serwisowaniu. Poza tym w Mustangu 2 jest osprzęt wyższej klasy - napęd, hamulce, koła. Różnica na całym rowerze jest warta więcej niż cena dobrego kasku. Odnośnik do komentarza
Aquril Napisano 14 Marzec 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 Marzec 2018 To postanowione. DZIĘKI Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi