Michał123 Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 (edytowane) Hei hei. Mam przyjemność zaprezentować Wam moją maszynkę do XC, czy czasami lekkiego trailu. Jest nią mój potworek, którego zakupiłem pół roku temu z allegro. Rower od razu zwrócił moją uwagę ze względu na cenę. Szczerze powiem że karbonowy rower na fullu za 5500 pln to rzadkość. Byłem pewny, że jest w bardzo złym stanie, lecz teraz już wiem, że to rower który był po testach, ma 3 małe zadrapania i wciąż jeździ na pierwszym łańcuchu. Przesiadłem się z podstawowego sztywniaka (merida, koło 26', osprzęt alivio) i różnica jest ooogrooomna :). Oczywiście wszystko na plus. Rowerek świetnie podjeżdża, zjeżdża jeszcze lepiej no i ogólnie jest super. Tutaj macie specyfikację oraz kilka fotek (więcej wyślę jutro) http://2014.konaworld.com/hei_hei_dl.cfm Foteczki: I tu jeszcze pokażę Wam jaki byłem szczęśliwy chwilę po zakupie... I tu fotka po niedzielnym "błotnym" wypadzie + dwie małe modyfikacje - zmiana oponek na continentale Xkingi z powodu bocznego (oryginalnego) przetarcia oryginalnych maxxisów oraz gripy - piankowe kcnc z niebieskimi pierścieniami dopełniającymi całości. Pozdrawiam. Edytowane 12 Marca 2018 przez Michał123 2
Michał123 Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Opublikowano 14 Marca 2018 Aa bym był zapomniał. Mam wzrost ok. 180cm i rama 19' pasuje jak ulał.
Gość Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 Ten banan na twarzy wiele wyjaśnia... Bezawaryjności...
Michał123 Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Opublikowano 15 Marca 2018 Dzięki, jak na razie się sprawdza.
Rekomendowane odpowiedzi