Skocz do zawartości

Buty na rower <200 zł

ViGor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko forumowicze :P Poszukuje jakichś nie zbyt drogich butów SPD , coś w miarę godnego polecenia do 200 zł (ew. trochę więcej)

Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, ViGor napisał:

Poszukuje jakichś nie zbyt drogich butów SPD , coś w miarę godnego polecenia do 200 zł

Ja też takich szukałem i jedynym warunkiem były buty nie w kolorze czarny B|
Za te cenę to ciężko znaleźć buty które będą miały dobrą wentylację z siatek, będą ładne wizualnie oraz będą miały kolce.
Ja znalazłem buty marki NORTHWAVE Scorpius 3S

https://sportstore.pl/product-pol-7737-Buty-rowerowe-NORTHWAVE-Scorpius-3S-MTB-SPD-green-fluo.html#close

Chciałem białe buty bo na lato czarny kolor to gorączka dla stóp. Te są koloru zielonego trochę średnio pasują do roweru ale za te cenę raczej nic dobrego markowego się nie znajdzie B|

Edit.
Możesz popatrzeć u nich inne modele butów bo mają dobre ceny outletowe. Głównie mają szosowe buty bo wersja MTB szybko się wyprzedaje bo są uniwersalnymi butami.

Edit2
Dziwne wczoraj była cena 199zł dzisiaj już jest 225zł :)

Edytowane przez KUBATRIX
Edit
Opublikowano

@KUBATRIX Ja mam aktualnie buty firmy diadora ale juz z nich wyrastam i cisną w palce , i zastanawiam sie czy warto kupic kolejne buty z tej samej firmy nie byly zbyt drogie ale poszukuje czegos o lepszym standardzie :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

39 ale chcialbym kupic 40 bo szybko wyrosne 

Opublikowano

To drogich nie ma co kupować jak noga tobie nadal rośnie.