ViGor Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Siemanko forumowicze Poszukuje jakichś nie zbyt drogich butów SPD , coś w miarę godnego polecenia do 200 zł (ew. trochę więcej)
Antyszprycha Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Mam te: https://www.decathlon.pl/buty-na-rower-mtb-m065-id_8324903.html i powiem Ci, że są wygodne. Może nie mają w sobie za wiele współczesności ale sprawują się świetnie. 1
KUBATRIX Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) 19 godzin temu, ViGor napisał: Poszukuje jakichś nie zbyt drogich butów SPD , coś w miarę godnego polecenia do 200 zł Ja też takich szukałem i jedynym warunkiem były buty nie w kolorze czarny Za te cenę to ciężko znaleźć buty które będą miały dobrą wentylację z siatek, będą ładne wizualnie oraz będą miały kolce. Ja znalazłem buty marki NORTHWAVE Scorpius 3Shttps://sportstore.pl/product-pol-7737-Buty-rowerowe-NORTHWAVE-Scorpius-3S-MTB-SPD-green-fluo.html#close Chciałem białe buty bo na lato czarny kolor to gorączka dla stóp. Te są koloru zielonego trochę średnio pasują do roweru ale za te cenę raczej nic dobrego markowego się nie znajdzie Edit. Możesz popatrzeć u nich inne modele butów bo mają dobre ceny outletowe. Głównie mają szosowe buty bo wersja MTB szybko się wyprzedaje bo są uniwersalnymi butami. Edit2 Dziwne wczoraj była cena 199zł dzisiaj już jest 225zł Edytowane 12 Marca 2018 przez KUBATRIX Edit
ViGor Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Opublikowano 12 Marca 2018 @KUBATRIX Ja mam aktualnie buty firmy diadora ale juz z nich wyrastam i cisną w palce , i zastanawiam sie czy warto kupic kolejne buty z tej samej firmy nie byly zbyt drogie ale poszukuje czegos o lepszym standardzie 1
ViGor Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Opublikowano 13 Marca 2018 39 ale chcialbym kupic 40 bo szybko wyrosne
KUBATRIX Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 To drogich nie ma co kupować jak noga tobie nadal rośnie.
Rekomendowane odpowiedzi