Pitbull Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Witam wszystkich. Chciał bym się pochwalić rowerem na który polowałem już od wakacji i w końcu się udało. Z racji tego że pracuję w Holandii jest tu znacznie łatwiej dostać ciekawy rower w dobrym stanie. A więc Cannondale Killer z 1999 roku w stanie nie mal że idealnym w moim zdaniem najładniejszym czerwonym kolorze. Rama w rozmiarze L Widelec - Headshok P-Bone Korba - CODA Kaseta - 8 Biegowa Przerzutka tylna Shimano - Dore XT Przerzutka przednia - STX RC Piasty - CODA Obręcze - DT Swiss Spokess 26 cali Kierownica - CODA Mostek - CODA Gripy - Sachs Grip Shift Quartz Hamulce V-breke Poza tym rower w 100% sprawny, kupiony od człowieka który w garażu ma same Cannondale, serwisuje je i nie które sprzedaje. Cena też jak za taki stan raczej okazyjna 320e. Edytowane 10 Marca 2018 przez Pitbull 4
remigiusz Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Lubię takie starocie Jak kiedyś będę miał gdzie trzymać to kupię jakiegoś do pucowania
Pitbull Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Teraz będę kupował tu taki maszyny i przywoził do Polski bo często się coś ciekawego trafia. Ostatnio taki mi uciekł za 80e tyle że nie był w takim stanie ale miał ciekawe dodatki. W swoim zmienię tylko kilka rzeczy i będzie już jako 3 w kolekcji Edytowane 10 Marca 2018 przez Pitbull
Zenit Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Hej, Pitbull ! Masz dostęp jeszcze do tych rowerków bądź części? pozdrawiam
Fimala Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 W dniu 10.03.2018 o 10:06, Pitbull napisał: Teraz będę kupował tu taki maszyny i przywoził do Polski bo często się coś ciekawego trafia. Ostatnio taki mi uciekł za 80e tyle że nie był w takim stanie ale miał ciekawe dodatki. W swoim zmienię tylko kilka rzeczy i będzie już jako 3 w kolekcji Na jakich stronach w internecie opłaca się szukać rowerów w Holandii?
KK Opublikowano 22 Stycznia 2020 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Aż mi się wierzyć nie chce! Byłem właścicielem dokładnie tego killera w 2015 roku! Nawet lampki są jeszcze chyba moje haha Verstuurd vanaf mijn SM-A705FN met Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi