piotr190589 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Mial ktos moze stycznosc z tymi trenazerami ? Powstal dylemat Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Red Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Jeśli szukasz trenażera jedynie aby się rozruszać w słabą pogodę ale zależy ci na naturalnych doznaniach z jazdy to rolki są lepszym pomysłem.W przypadku treningu na mocy, chęci sprawdzenia się na Zwift'cie, wybierz Tacx'a. Ten trenażer mam akurat u siebie. Sprawuje się bardzo dobrze. Jest w miarę cichy i ma praktycznie wszystko czego potrzeba. Dla bardziej zaawansowanych kolarzy/rowerzystów może się okazać jednak za słaby.
piotr190589 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 Jeśli szukasz trenażera jedynie aby się rozruszać w słabą pogodę ale zależy ci na naturalnych doznaniach z jazdy to rolki są lepszym pomysłem.W przypadku treningu na mocy, chęci sprawdzenia się na Zwift'cie, wybierz Tacx'a. Ten trenażer mam akurat u siebie. Sprawuje się bardzo dobrze. Jest w miarę cichy i ma praktycznie wszystko czego potrzeba. Dla bardziej zaawansowanych kolarzy/rowerzystów może się okazać jednak za słaby. Napisałem priv Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi