Skocz do zawartości

Kross R7 2016

Sf4nzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam od roku dokladnie tą wersję, rozmiar L na wzrost 186cm. Jezdzi sie przyjemnie:) moja duza waga nie przeszkadza, osprzet dziala plynnie hamulce sa w porzadku, amor jest ok.

• Pomógł 1
Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, Krawcio napisał:

Posiadam od roku dokladnie tą wersję, rozmiar L na wzrost 186cm. Jezdzi sie przyjemnie:) moja duza waga nie przeszkadza, osprzet dziala plynnie hamulce sa w porzadku, amor jest ok.

jaką masz pompkę do amorka? Nie ma żadnych problemów z rowerem wszystko pięknie? 

Edytowane przez Sf4nzik
Opublikowano

Pompki do amorka nie posiadam, dopompowywany na przegladach, przy mojej wielkiej wadze rower dziala naprawde sprawnie.

Opublikowano

A jak napęd? Wszystko w porządku? Nie brakuje przełożeń na zjazdach?

• Administrator
Opublikowano
12 godzin temu, aku01 napisał:

Nie brakuje przełożeń na zjazdach?

W opisie roweru brak informacji o ilości zębatek, ale przy podwójnej korbie nie powinieneś narzekać na niskie prędkości na zjazdach. Ja mam 1x11, z przodu 32T, z tyłu 11T, koła 29" i powyżej 45 km/h nie ma sensu już pedałować.

Opublikowano

Kuzyn kupił niedawno dokładnie ten sam model, sztywna maszyna, w porównaniu do mojego poczciwego Gianta na kołach 26"  kross zbiera się bardzo fajnie , jedyny problem jaki zauważyłem to przy ostrym hamowaniu przedni hamulec dziwnie szarpie.