scric Napisano 4 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 4 Marzec 2018 Już niedługo wiosna,może uda się zorganizować jakieś wspólne kręcenie po naszych pięknych terenach,okolicach Piszcie skąd jesteście,czy jeździcie na Szosie,MTB itd. Ja jestem z Lanckorony rower crossowy,więc w delikatnym terenie też mogę śmigać,ale głownie jeżdżę po drogach asfaltowych. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 5 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 5 Marzec 2018 Ja Kraków, ale pół dzieciństwa spędziłem na wakacjach w Skawicy (Sucha Góra), mile wspominam tamte rejony (Sucha B., Maków Podh.) Dzięki @scric podsunąłeś mi pewien pomysł na trasę. pozdrower Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 5 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 5 Marzec 2018 Kraków, ostatnio bardziej chętnie szosa, ale mogę też i mtb, jak coś. Odnośnik do komentarza
bbc Napisano 5 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 5 Marzec 2018 Ponieważ trochę się zaniedbałem tej zimy, więc gdyby było jakieś jeżdżenie MTB bez ciśnienia to chętnie się dołączę. Mieszkam w Krakowie, ale chętnie dojadę jak niedaleko. Odnośnik do komentarza
TomaszBiegus Napisano 5 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 5 Marzec 2018 Ja Liszki-Kraków chętnie się spotkam na kręcenie km☺tylko Mtb Odnośnik do komentarza
Puncu Napisano 5 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 5 Marzec 2018 Kraków. Obecnie "szutrówka" bo zjazdówką dalejo nie zajade Odnośnik do komentarza
Piwko Napisano 30 Kwiecień 2018 Udostępnij Napisano 30 Kwiecień 2018 Oświęcim rower MTB enduro Odnośnik do komentarza
de Villars Napisano 2 Maj 2018 Udostępnij Napisano 2 Maj 2018 Kraków, a dokładniej NH. W zasadzie tylko szosa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi