lorjar Napisano 1 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 1 Marzec 2018 Witam, czy ktoś użytkuje Garmin EDGE Touring Plus ? Plusy i minusy urządzenia? Czy polecacie? Jak to urządzenia ma się w stosunku do MIO CYCLO 405 ? Odnośnik do komentarza
Eldo Napisano 2 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 2 Marzec 2018 (edytowane) Miałem przed Edge 520 wersje Touring Plus oraz Sigme Rox 11, porownywałem kilka wskazan miedzy nimi np predkosc GPS vs czujnik predkosci gdzie roznicy praktycznie nie ma co swiadczy o poprawnej i stabilnej pracy GPS w Garmin Edge TP. W skrócie, garmin to porzadny gps ktory na pewno sprawdzi sie w roli nawigacji. Jak widac mozna wyswietlic na ekranie sporo informacji wiec jako licznik tym bardziej da rade 😊. Z tego co pamietam nie posiada on BT ani WiFi dla tego kazdy trening trzeba kablem zgrywac troche to uciazliwe jest ale do ogarniecia 😊 Proste menu, bateria trzyma całkiem niezle jak by nie patrzył spory ekran ma ktory mogł by mieć ciut wieksza rozdzielczosc. Wersja PLUS obsługuje pulsometr po Bluetooth (zeby sie nie pomylic z komunikacja BT to tylko do pulsometru !) To istotna onformacja bo np Garmin Touring bez +” juz nie ma tej funkcji. Ogolnie ja byłem zadowolony, wymienilem na Edge 520 bo potrzebowałem do trenazera kilka funkcji no i lacznosc bezprzewodowa z automatu 😊 Cenowo tez całkiem ciekawie wypada na tle innych sprzetow. Mio nie miałem w rekach... Edytowane 2 Marzec 2018 przez Eldo Odnośnik do komentarza
lorjar Napisano 6 Marzec 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Marzec 2018 Dzięki serdeczne za wiadomość Szkoda że na swoim forum nie udziela się Daniel (Szajbajk) bo sprzęt ma a doświadczeniem się nie dzieli Odnośnik do komentarza
LuQ Napisano 6 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 6 Marzec 2018 Mio cyclo 405 na dzień dzisiejszy ma masę błędów i dziwnych przypadłości ( bateria pada po 1-2h albo ciągle gubi sygnał GPS) - wspomina o tym Szajbajk na jednym z ostatnich liveów. Ja sobie już odpuściłem ten model bo szkoda tyle kasy wydawać i później odsyłać ciągle do serwisu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi