Gość Napisano 14 Kwiecień 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwiecień 2017 (edytowane) . Edytowane 14 Styczeń 2021 przez Gość Odnośnik do komentarza
napina3 Napisano 2 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpień 2017 Moim zdaniem najciekawsza trasa to ta z Rabki przez Maciejową i Stare Wierchy. Bardzo miła jest też z Koninek bezpośrednio, może być też z Koninek do Koniny (chyba czerwony) i z Koniny na Turbacz. Może być z Obidowej (biegowa, bardzo łatwa), może być z Nowego Targu (chyba żółty). Odnośnik do komentarza
Kajgana Napisano 28 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 28 Sierpień 2017 Witam. Potrzebuje szybkiej porady. Jest już późna godzina, a znajomi namawiają mnie na wyjazd jutro z samego rana na Turbacz od Obidowej, tą trasą biegową. Problem w tym, że mam założone opony Kenda Khan. O ile do jeżdżenia po lasach i nie utwardzonych nawierzchniach są świetne, to czy poradzę sobie na nich na tej trasie? Jechał ktoś z Was z tej strony? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 29 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 29 Sierpień 2017 16 godzin temu, Kajgana napisał: Witam. Potrzebuje szybkiej porady. Jest już późna godzina, a znajomi namawiają mnie na wyjazd jutro z samego rana na Turbacz od Obidowej, tą trasą biegową. Problem w tym, że mam założone opony Kenda Khan. O ile do jeżdżenia po lasach i nie utwardzonych nawierzchniach są świetne, to czy poradzę sobie na nich na tej trasie? Jechał ktoś z Was z tej strony? I jak, ja myślę, że tak sobie... na semislickach... Odnośnik do komentarza
leszek_r Napisano 19 Wrzesień 2020 Udostępnij Napisano 19 Wrzesień 2020 I jak przejechałeś mam podobny dylemat Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi