Skocz do zawartości

Nokia lumia 520 i dzwonek tylko do odczytu

HarryJS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Lumia 520 to mój pierwszy telefon z Windows-em, wcześniej korzystałam z andka. ringtones free Sciągnęłam sobie dzwonek (te w nokii są dość specyficzne...) ale ni jak nie potrafię go ustawić jako dzwonek telefonu. Ilekroć naciskam trzy kropki wyskakuje funkcja usuń, pozostałe są niedostępne. Przy wiadomości jest komunikat tylko do odczytu. Jak to zrobić ? nokia ringtone

Edytowane przez HarryJS
.::Piotr::.

ściągnij z windows store program "zrób dzwonek" i wtedy wszystko będziesz mógł przerobić na dzwonek ;)

Po przerobieniu danego dźwięku na dzwonek jeżeli masz win 10 to wchodzisz w ustawienia -> personalizacja -> dźwięki i tam wybierasz dzwonek połączenia, w win 8 też powinno być podobnie ;)

Edytowane przez .::Piotr::.

Toś się wpakował... Windows Phone 8.1 to truchło... Bez wsparcia Microsoftu. Moja żona miała 520, polecam skorzystać z Windows Insider Fast i wgrać tam Windows 10 Mobile, wtedy jeszcze będzie znośnie.

Dnia 28.02.2018 o 14:09, SpiderMAN napisał:

Toś się wpakował... Windows Phone 8.1 to truchło... Bez wsparcia Microsoftu. Moja żona miała 520, polecam skorzystać z Windows Insider Fast i wgrać tam Windows 10 Mobile, wtedy jeszcze będzie znośnie.

Nie no nie przesadzajmy nie jest tak źle :P ale faktycznie Windows 10 lepiej ciutkę chodzi niż 8 chociaż na mojej lumii 735 miałbym do dzisiaj 8 gdybym nie był zmuszony z do aktualizacji bo endomodno przestało działać :P Generalnie odnośnie Windowsa w telefonach krąży wiele różnych złych opinii ale moim zdaniem większość jest przesadzonych ;) sam mam Lumie 735 od 4 lat i chodzi o wiele lepiej niż niejeden android oczywiście ze średniej półki cenowej ;) A wiem co mówię bo na co dzień zajmuje się telefonami zawodowo i codziennie przewija mi się od kilku do kilkudziesięciu telefonów przez ręce...