Wiktor00863 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Shimano! Przed chwilą zamówiłem sobie koszyk na bidon Topcage i mam do was pytanie. Czy wszystkie koszyki na bidon będą pasować do każdej ramy? Raczej nigdzie nie spotkałem się za jakimiś wymiarami jeśli chodzi o to więc wydaję mi się, że tak ale proszę też o waszą opinię tak dla pewności. Pozdrawiam!
pzac Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Rozstaw śrub jest znormalizowany więc każdy pasuje do każdej ramy. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1
Fenthin Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Są nieliczne przypadki, które nie działają zbyt dobrze. Damki z otworami na koszyk pomiędzy dwoma rurami zamiast na górnej. Nie da się wyjąć bidonu od góry. Koszyk musi być otwarty z boku. Niektóre połączenia rama-damper - elementy dampera mogą obijać o bidon przy ugięciu zawieszenia. Drugi koszyk w niektórych ramach, gdzie zastosowano przerzutkę Down Swing. Trzeba albo wykonać dystanse, albo zmienić przerzutkę na Top Swing.
Misterrajt Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 Ale czy śrubki mocujące uchwyt bidonu do ramy zawsze będą pasować ?
Rekomendowane odpowiedzi