Skocz do zawartości

CONVOY S2+ / S2 + oświetlenie tył

KsD

Rekomendowane odpowiedzi

Słyszałem wiele dobrych opinii na temat tej latarki ale jako, że nie znam się całkowicie na latarkach chciałbym prosić Was o pomoc. Gdzie kupić, jaką wybrać? Abym nie popełnił jakiegoś błędu przy wyborze.

Edytowane przez KsD

Troszkę odświeżę temat... @suqub jakiej używasz ładowarki? Ta jedno-slotowa kupiona razem z latarką od Darka wytrzymała 2 miesiące, następna którą kupiłem za 30 zł na dwa aku wytrzymała miesjąc...

A więc tak odebrałem dzisiaj przesyłkę w której była główna bohaterka :) Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne moc jak dla mnie olbrzymia(oczy się przekonały) Co do akumulatorów jeszcze wiele nie powiem, potrzeba czasu. ładowarka na pierwszy rzut oka wygląda fajnie, muszę rozgryźć jej tryby. Zobaczymy jak będzie się mój zestaw spisywał w boju :)

Jeszcze pozostaje czekać na oświetlenie na tył które myślę, że przybędzie za ok. tydzień :)

29750674_1594798530615552_1174412667_n.thumb.jpg.fc0597518b344a7b2c5dcf9c4ba195f4.jpg

Edytowane przez KsD
21 godzin temu, KsD napisał:

A więc tak odebrałem dzisiaj przesyłkę w której była główna bohaterka :) Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne moc jak dla mnie olbrzymia(oczy się przekonały) Co do akumulatorów jeszcze wiele nie powiem, potrzeba czasu. ładowarka na pierwszy rzut oka wygląda fajnie, muszę rozgryźć jej tryby. Zobaczymy jak będzie się mój zestaw spisywał w boju :)

Jeszcze pozostaje czekać na oświetlenie na tył które myślę, że przybędzie za ok. tydzień :)

29750674_1594798530615552_1174412667_n.thumb.jpg.fc0597518b344a7b2c5dcf9c4ba195f4.jpg

Odnośnie tego jednego uchwytu, który masz na zdjęciu. Nie używaj go. Zgubisz latarkę. Popatrz na jeden z moich wpisów. Pozbądź się tego mocowania bo jest do niczego.