Miloszs Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Cześć. Czy wiecie jak ustwić strefy tętna w garmin connect dla Garmina 500? Szukałem tam wszędzie i nie znalazłem tej opcji. W urządzeniu można tylko podejżeć ustawienia.
lukaszko Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Przez aplikacje garmin Connect albo przez stronę garmin Connect w ustawieniach urządzenia. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
emiter Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 Na ekranie głównym kliknij w prawym górnym rogu "Urządzenia i stan synchronizacji" (ikonka zegarka) ---> zakładka "Ustawienia użytkownika".
Miloszs Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) 7 godzin temu, emiter napisał: Na ekranie głównym kliknij w prawym górnym rogu "Urządzenia i stan synchronizacji" (ikonka zegarka) ---> zakładka "Ustawienia użytkownika". Gdy to klikam to takie coś wyskakuje: Czy robię coś źle? Garmin jest ciągle podłączony do komputera. Edytowane 25 Lutego 2018 przez Miloszs
Pietern Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 Żeby przesłać to, co tam sobie naskrobiesz potrzebujesz zsynchronizować urządzenie z kompem, do tego służy aplikacja Garmin Express. Czyli ustawiasz w Garmin Connect i w GE naciskasz synchronizuj.
Miloszs Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 Dzięki wszystkim za pomoc. Musiałem przez garmin express wejść w ustawienia na garmin connect.
Rekomendowane odpowiedzi