BamBamItuCieMam Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Rozważam zmianę osprzetu w moim bergamont roxtar 3.0 na coś z shimano,jaką grupę polecacie pod względem funkcjonalności i jakości wykonania. Wysłane z mojego SM-T530 przy użyciu Tapatalka
Yan Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Jak chcesz najlepszą to weź najdroższą Napisz gdzie najczęściej jeździsz. Czy chcesz się ścigać czy tylko rekreacja. Nakreśl na budżet.
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 24 minuty temu, Yan napisał: Jak chcesz najlepszą to weź najdroższą Ty tak na poważnie czy żartujesz? a tak na serio do tego roweru wyżej jak alivio bym nie kupował pozdrawiam
BamBamItuCieMam Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Jak chcesz najlepszą to weź najdroższą Napisz gdzie najczęściej jeździsz. Czy chcesz się ścigać czy tylko rekreacja. Nakreśl na budżet.No bez przesady co do najdrozszej, nie chce się za szybko pozbyć roweru zostawiając go na mieście... co do budżetu maksymalnie 2000zl, co do jazdy to na wyścigi się nie wybieram a do rekreacji to wypożyczamy rower.Wysłane z mojego SM-T530 przy użyciu Tapatalka
Yan Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 19 minut temu, samuel_87 napisał: Ty tak na poważnie czy żartujesz? Tak żartowałem. Zmień napęd na 1x10/11 (Deore/Slx), wymień hamulce na shimano. Możesz też wymienić widelec na powietrzny. Konfiguracja zależy od tego po jakim terenie jeździsz, czy masz dużo wzniesień itd.
Rekomendowane odpowiedzi