TOMALA72 Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Ktoś ma, proszę o opinie. Swego czasu zakupiłem Kellys Styx Enduro ale trochę mi nie podchodzi pod mój tyłek. Na tym sobie siadłem w sklepie na rowerku Treka ale nie miałem okazji pojeździć. Po pierwszej przymiarce jest nawet ok. Mam do kupienia za 69 zeta plus przesyłka, nowe. Warto?
Franz Mauer Opublikowano 21 Lutego 2018 Opublikowano 21 Lutego 2018 Jeśli masz jakieś siodełko, które pasuje do Twojego tyłka to zmierz je na szerokość (w tym noska), długość i porównaj z tym Bontragera. Jeśłi wymiary nie bedą się wyraźnie różnić to istenie ogromna szansa, że Twój tyłek je pokocha Sama przymiarka w sklepie niewiele Ci powie. Weryfikacja wygody następuje na dłuższej trasie. Wiem, bo w domu w szufladzie mam 2 siodełka i trzecie na rowerze. Z drugiej strony 69 zł nie jest jakimś ogromnym wydatkiem i zawsze możesz zaryzykować i kupić na testy.
TOMALA72 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) No i tak zrobię, zamówiłem i zobaczymy. Edytowane 26 Lutego 2018 przez SpiderMAN Nie robimy tutaj giełdy...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 Hej, właśnie też się nad nim zastanawiam. Daj znać @TOMALA72 jak wrażenia...
TOMALA72 Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Opublikowano 26 Lutego 2018 Mam już i pierwsze doznania są pozytywne:)) Siodło sprawia wrażenie porządnie wykonanego z dobrych materiałów. Na razie dużo nie jeździłem ale wydaje się w miarę wygodne. W tej kategorii cenowej jest bardzo dobre:)
christophorus Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 Miałem evoke 2 i nie przypadło mi do gustu.
trollu Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 jednemu przypadnie do gustu, innemu nie. Ja mam evoke 2 i mi pasuje
Rekomendowane odpowiedzi