mikeski7 Napisano 20 Luty 2018 Udostępnij Napisano 20 Luty 2018 Cześć, to mój pierwszy post na forum. Przymierzam się do zakupu roweru Cube Reaction GTC Eagle.http://2017.cube.pl/rowery_2017/hardtail/reaction/cube-reaction-gtc-eagle-1x-greynflashred-2017/ Bardzo proszę o ewentualne uwagi odnośnie tego modelu lub jeśli ktoś może polecić coś alternatywnego z MTB do 10 tyś. to dajcie znać. Przy wyborze kierowałem się karbonową ramą, napędem 1x11/12, wewnętrznym prowadzeniem przewodów. Odnośnik do komentarza
Andrzej Sawicki Napisano 20 Luty 2018 Udostępnij Napisano 20 Luty 2018 W takiej cenie masz spory wybór nie tylko marek, ale i typów rowerów (geometria, a nawet pełne zawieszenie). Do czego będzie ta maszyna przede wszystkim? Czego oczekujesz od strony technicznej? Odnośnik do komentarza
firefoks Napisano 20 Luty 2018 Udostępnij Napisano 20 Luty 2018 Nie lepiej samemu poskładać Reactiona? Wyjdzie sporo taniej. Odnośnik do komentarza
Bjoernrider Napisano 22 Luty 2018 Udostępnij Napisano 22 Luty 2018 Za ten kesz już bym w Cube'a nie wszedł. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 18 Kwiecień 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwiecień 2018 Cześć sam chciałem go kupić ale postanowiłem że złożę sam rower tylko że na ramie karbonowej accent peak 29". Przeliczałem pieniądze za składanie i wychodzi to samo albo niedużo drożej. Tylko składanie mi się lepsze wydaje może zejdzie dłużej ale podoba mi się to że sam dobierasz komponenty jakie chcesz nie podoba ci się rama amor napęd hamulce to kupujesz co chcesz. I to jest najlepsze wg mnie nic mnie nie ogranicza oprócz kasy ile chcesz wydać pozdro:) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi