jubitom Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Witam Czy mozna jakoś zlikwidowac luz na tylnej piascie os 9mm fimy xlc .przebieg 650 km. Czy trzeba juz wymienic na nowa ? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
remigiusz Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Piasta jest na kasetę czy wolnobieg nakręcany? Druga rzecz, 650 km to jaka piasta by nie była to mało. To tak jakby po jednym wyjściu nową koszulę wywalić w kubeł. Piasta pewnie miała słabo skontrowane konusy. Jak nigdy takich rzeczy nierobiłeś..., no i czy masz narzędzia? Daj foto co to jest za piasta.
jubitom Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 Wystarcza zdjecia ?.Kaseta 10 biegowWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
remigiusz Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Kiedyś miałem bardzo nietypowy przypadek luzu na piaście. Śruba przelotowa trzymająca bębenek była nie dokręcona. U Ciebie też nie można tego wykluczyć, też trochę pojeździłem i nagle luz. Dlatego wszystko trzeba sprawdzić. Szajbajk powinien coś mieć w filmach o ustawianiu piast. Napewno ma Dominik z Oth... jak to się pisze dokładnie to nie wiem ale ma sporo filmów na YT.
jubitom Opublikowano 25 Lutego 2018 Autor Opublikowano 25 Lutego 2018 Właśnie ściągnąłem koło Luz byl na naktetkach zewnetrznych .Dociagnalem , luzu niema ale za to kolo ciezko sie kręci. Mam nadzieje ze sie rozkreci a jak nie to poluzowac trochę ?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
remigiusz Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Jak tam piasta? Temat mi uciekł. Raczej się nie rozkręci jakby co, najlepiej sprawdzić jak jest konus skontrowany z nakrętką od strony kasety, a potem regulować od lewej. Potrzebne takie płaskie klucze.
Rekomendowane odpowiedzi