kamil.xy Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Rudy Sterling czy zumax .. Podobne wyglądem .. cenowo również. Czy ktoś używał ?? A może Giro fatho.. ?? Dzięki
Gość Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Weź ten najwygodniejszy na Twój baniak. Bez przymiarki nie sprawdzisz.
LuQ Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Ja używam Sterlinga od półtora roku i jestem bardzo zadowolony. Jak chcesz coś konkretnie wiedzieć na jego temat to pytaj
kamil.xy Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 Chcę zaryzykować i kupić na odległość .. po pierwsze bo w okolicznych sklepach jest teraz kiepski wybór , a po drugie bo w necie są lepsze ceny .. A czy Sterling jest dobrym pomysłem jako kask do lasu .. ? Thx
Zbysio Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 Nie kupuj na odległość. Sam ubierałem różne i nie każdy mi pasował (na wygląd). Jak zobaczyłem siebie w lustrze to padłem ze śmiechu już nie mówiąc o pokazaniu się gdzieś. Poprostu nie każdy kask pasuje do danego kształtu czaszki. Poszukaj po sklepach, zrób przymiar, jak znajdziesz odpowiedni to zamówisz po niższej cenie z neta.
LuQ Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 1 godzinę temu, kamil.xy napisał: Chcę zaryzykować i kupić na odległość .. po pierwsze bo w okolicznych sklepach jest teraz kiepski wybór , a po drugie bo w necie są lepsze ceny .. A czy Sterling jest dobrym pomysłem jako kask do lasu .. ? Thx Ja też kupowałem przez internet bo nie sposób było go przymierzyć w warszawie i okolicach.. zawsze możesz odesłać. Jeżdżę w nim zarówno na szosie jak i na mtb w lesie. Zresztą wydaje mi się że to bardziej właśnie kask mtb niż szosowy więc na pewno się nada
kamil.xy Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Opublikowano 20 Lutego 2018 Bardzo dziękuję za podpowiedzi .. myślę że zakupie Sterlinga, kupię na odległość , zobaczymy .. zawsze można odesłać .. Dzięki i miłego dnia 😉
Gość Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 Polecam Sterlinga,niezła wentylacja ,wymienne części,siatka przeciw owadom ,port na okulary ,no i niezły design.Może nie należy do najlżejszych w swojej klasie ale nie jest źle.Nawet nie ma co porównywać do Zumaxa który jest zdecydowanie płytszym kaskiem i z trochę gorszą wentylacją.Miałem okazję mierzyć oba ,do tego Catlike whispera i jakieś Giro ale modelu niestety nie pamiętam już.Pomimo tego że najbardziej mi się podobał Catlike Whisper to niestety najgorzej się w nim czułem.I tak jak pierwszego zmierzyłem Sterlinga to przy nim pozostałem
Rekomendowane odpowiedzi