LordGrzegorz Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Czy rama Dartmoor Hornet 2016 nadaje się do enduro ? Czy może coś innego byście mi zaproponowali ? Odnośnik do komentarza
Tao7994 Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam Mój kolega ma taką ramę i normalnie ćwiczy enduro. Więc (!chyba!) tak Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 18 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 Primal będzie lepszy do enduro niż Hornet. Odnośnik do komentarza
Zalas Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 11 godzin temu, Puncu napisał: Primal będzie lepszy do enduro niż Hornet. No pytanie jeszcze o jakim enduro mówimy Jeżeli chodzi o jakiekolwiek wturlanie się do góry i naparzanie w dół to brał bym Horneta. Jeżeli te przejazdy mają być jakoś zrównoważone zjazd-podjazd ma przychodzić w miarę łatwo, brał bym Primala Odnośnik do komentarza
LordGrzegorz Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Dnia 19.02.2018 o 10:58, Zalas napisał: Jeżeli chodzi o jakiekolwiek wturlanie się do góry i naparzanie w dół to brał bym Horneta. Bardziej ta opcja. Hornet z 2016 ma dwa rozmiary L i M, ja mam ok 187cm, sąsiad ma właśnie Horneta rozmiar M i nawet dobrze mi się jeździ, pozycja nie jest zbyt pochylona, tak jak lubię. Na mój wzrost bardziej pasuje rozmiar L. Odnośnik do komentarza
Zalas Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) Dobrze by było znaleźć kogoś z L-ką lub w sklepie się przymierzyć. Ziomek który ma 175cm wzrostu wymieniał M-kę na L-kę bo przy dłuższych dystansach bolały go plecy i kark. A posiada on Horneta 2016r. Edytowane 20 Lutego 2018 przez Zalas Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi