dzordz Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Hej.Czy spotkaliscie może uchwyt na telefon Samsung na klatkę piersiową. Po co kupować specjalną kamerkę sportową jak można wykorzystać telefon. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Kumpela ma kurtkę z przednią kieszenią i gdy włoży do niej telefon, to akurat wystaje jej kamera. Nagrała tak parę filmów na nartach. Co do szelek na telefon, to pewnie trzeba będzie coś dosztukować.
dzordz Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Opublikowano 18 Lutego 2018 Co do szelek na telefon, to pewnie trzeba będzie coś dosztukować.Ostatecznie tak zrobię ale chciałbym aby to miało rece i nogi Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
jaroslaw.cogiel Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Aby to miało ręce i nogi to kup kamerkę. można coś nagrać telefonem ale obraz do przyjęcie jest tylko na asfalcie. teren odpada.
Red Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Chodzi o coś takiego https://www.amazon.com/dp/B0199VMOEK/ref=sspa_mw_detail_0?psc=1? To się nadaje do nagrywania na szosę. W teren to poroniony pomysł. Przynajmniej bez gimbala.
jaroslaw.cogiel Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Dzordz, przy jakiejś kraksie na asfalcie to żebra i mostek długo będzie bolał.
dzordz Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Opublikowano 18 Lutego 2018 Aby to miało ręce i nogi to kup kamerkę. można coś nagrać telefonem ale obraz do przyjęcie jest tylko na asfalcie. teren odpada.Mam lamax x8 electra i nagrania z terenu są tragiczne - mega trzęsie obrazem. Pomyślałem że jak zakupie chest mount to będzie poprawa.A jak kupować to taki co by Samsunga też można zamontować. Porównam wtedy jakość s6 vs lamax.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Chodzi o coś takiego https://www.amazon.com/dp/B0199VMOEK/ref=sspa_mw_detail_0?psc=1? To się nadaje do nagrywania na szosę. W teren to poroniony pomysł. Przynajmniej bez gimbala.O takie coś Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Dzordz, przy jakiejś kraksie na asfalcie to żebra i mostek długo będzie bolał.Racja.W takim razie uchwyt na kask ?Podobno Schumacher przez to się załatwił.Uchwyt na kamerkę przebił kask i uszkodzil mózg.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Red Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 W związku z tym co przytrafiło się Schumacher'owi można dojść do wniosku że montowane czegokolwiek dodatkowego wiąże się z ryzykiem poważnych uszkodzeń. Wracając do rozwiązania. Próbuj (jak masz na zbyciu ~70zł) ale nagrania z choćby SJCAM SJ5000 to zupełnie inna liga niż z telefonu. Po czasie stwierdzisz że czas zakupić gimbala. Sam zdecyduj co wyjdzie taniej.
DamianKle Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Jeśli mogę coś zasugerować, to nie polecam montować telefonu, szczególnie dużego na klatce, czy nosić w przednich kieszeniach. Za łatwo jest taki telefon za kilka tysięcy złotych unicestwić. Sam koszt LCD do Samsunga S8 to ok 1000 zł. Prosta kamera sportowa to od 50 zł wzwyż, karta pamięci 16GB od 20 zł Poza tym nie jest to zdrowe dla ludzi, gdyż telefon cały czas emituje promieniowanie elektromagnetyczne - radiowe, a to może wpływać na pracę serca. Kilka godzin trzymania w okolicy serca na pewno da swój ślad w EKG. Telefon tylko w uchwycie na kierownicy, albo w torbie na ramie
Rekomendowane odpowiedzi