Skocz do zawartości

Jaka opona do trenażera BTWIN 300, Kellys VIPER 30 27,5'

Doro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

jestem tu nowy i kompletnie nie znam się na temacie. Będę wdzięczny za pomoc. Dodam, że mieszkam w bloku, tak że im ciszej będzie to wszystko chodziło, tym lepiej. Jak mnie ktoś zapyta o podanie dodatkowych parametrów, to niech od razu powie, gdzie tego szukać, bo nie mam pojęcia.  :)

Opublikowano

Że tak powiem, rozwijać jeszcze temat, czy od razu mogę kupować? 

Problem taki, że niedostępna :( gdziekolwiek nie wygoogluje

Opublikowano

Dziękuję Red i Sziva. Jak się nikt nie wypowie już dzisiaj, to jutro zamawiam TACXa, którego polecił Red. Podstawka pod przednie koło ma jakieś wielkie znaczenie, czy zwykły "no name" z Decathlona wystarczy?

Opublikowano

Mam tego tacx'a. Jest ok. Razem z oponą zamów dętke bo z tym jest problem. Ciężko dostępna. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Podstawka pod przednie koło ma jakieś wielkie znaczenie, czy zwykły "no name" z Decathlona wystarczy?

Najlepiej dobierz podstawkę do szerokości opony. Marka się zbytnio nie przejmuj.
  • Lubię to! 1
Opublikowano
2 godziny temu, Zbysio napisał:

Mam tego tacx'a. Jest ok. Razem z oponą zamów dętke bo z tym jest problem. Ciężko dostępna. 

Zbysio, o wiele proszę, jakbyś podrzucił mi link w ofercie rowertour, gdzie będę zamawiał tego Tacxa? bo naprawdę się nie znam na tych parametrach. To nie jest kwestia lenistwa w googlowaniu.

Opublikowano

Wielkie dzięki wszystkim za udział w dyskusji, wygląda na to, że temat wyczerpany. Pozdrawiam