Nagaro Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 (edytowane) Cześć wszystkim! Nazywam się Adam. Jest to mój pierwszy post na forum. Chciałbym Wam zaprezentować mój rower. W zeszłym roku świętowaliśmy wspólne 20 lat pożycia. Ostatnie lata sporadycznie jeździłem, ale zainspirowany przez Daniela powrót, w zeszłym roku zacząłem swoją przygodę na nowo. Udało mi się nawet wystartować w rajdzie rowerowym i znowu po latach zdobyć Skrzyczne na nim. Wracając do roweru to bardziej jako ciekawostka historyczna podaje wyposażenie: Rama: Author Vision Infinity 19'' Widelec: RST MOZO COMP elastomerowy, 80mm skoku Koła: Mavic X 138 (32 szprychy) Piasty: Shimano STX RC 85 Parallax Opony: Schwalbe Racing Ralph 26x2.25 zwijane (wcześniej drutowe Panaracer Duster Pro 26x2.1) Manetki: Shimano Deore LX Korba: Shimano STX RC (3s) Przerzutka przód: Shimano STX RC Kaseta: Shimano STX RC (8s) Przerzutka tył: Shimano STX RC Siodło: Merida Panaro (wcześniej oryginalne San Marco Author Equipe) Kierownica: Profile 600 mm Rogi: Profile Chwyty: Specialized Mostek: JD 100 mm Hamulce: Shimano V-break WAGA: 14.1 KG Trochę wstyd, wybaczcie, ale nie potrafię wrzucić zdjęć. Może uda mi się z poziomu edycji posta. Mam jeszcze filmik o tym rowerze specjalnie dla was nagrany, ale też nie wiem jak go mogę przesłać. Ktoś pomoże? Edytowane 14 Lutego 2018 przez Nagaro nie potrafiłem dodać zdjęć 3 Odnośnik do komentarza
klapouchy80 Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Witaj. Piękna maszyna. Marzył mi się taki gdym był młody. Pewnie jeszcze długo posłuży. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Pięknie utrzymany klasyk! Gratuluje powrotu na szlaki i oby tak dalej! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi