Ghost Rider Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 Witam, jak w temacie chciałbym się dowiedzieć, jak sprawdzić czy na piastę wejdzie mi kaseta, nie wiem jaki jest zakres piasty, aktualnie jest kaseta 7-rzędowa a chciałbym założyć 10-rzędową, ponieważ będę zmieniał przerzutkę z tourney (czyt. totalnego syfu) na shimano zee, dzięki za każdą pomoc, Mikołaj
Fenthin Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 Po pierwsze, sprawdź czy na pewno masz kasetę. Jeśli tak, zdejmij kasetę. Jeżeli za kasetą znajduje się około podkładka o szerokości około 4,5mm (tyle trzeba, by skompensować różnicę w szerokościach kaset), jesteś w domu. Jeśli nie, bębenek przyjmie wyłącznie kasetę 7-rzędową. 1 1
Ghost Rider Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Opublikowano 13 Lutego 2018 okej, jutro zobaczę, bo dzisiaj już nie mam czasu i na pewno to jest kaseta, bo pamiętam jak w zeszłym roku wymieniałem całe tylne koło, bo miałem cały ten okropny wolnobieg
Ghost Rider Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Opublikowano 17 Lutego 2018 jest wszystko kej, tylko ze wyszla taka sytuacja, ze jednak zamaist zee mam juz założone slx
Rekomendowane odpowiedzi