Skocz do zawartości

Manitou Marvel Expert - przetarte górne golenie.

kareig52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chce sprzedać amortyzator Marvel Expert z wytartymi goleniami. wytarcia prezentują sie w ten sposób. golenie posiadają jeszcze pare dronych rysek. Dolne golenie są też porysowane szczególnie na bokach a korona górnych trochę mocno poobijana. Jestem 2 właścicielem amortyzatora, poprzedni właściciel mówił że w sierpniu 2017 roku był robiony pełen serwis(olej, ślizgi, uszczelki). Amortyzator jest u mnie ok 3 miesiące, jak na razie przejechałem na nim ok 100km po asfalcie.

YkD1wFv.jpg

Opublikowano

czy myślicie że 400 zł to dobra i uczciwa cena?

Opublikowano
  1. jakie koło
  2. jaja oś
  3. jaka rura
  4. długość rury
  5. szacowany przebieg
  6. więcej zdjęć uszkodzeń

Bez tych szczegółów wycena to wróżenie z fusów.

Opublikowano

Widać pierwszy właściciel zrobił serwis jak już go zajechał. Może i wart czterech stów, można go mieć co najwyżej jako zapas.

Opublikowano (edytowane)

Na podstawie opisu osobiście bym nie kupił nawet za 200 PLN. Tym bardziej, że nowy pod koło 26" można teraz kupić za 1100 PLN. 

Edytowane przez Franz Mauer
Opublikowano

koło 29, oś 9, rura nie mierzyłem ale będzie z jakeiś 20cm, przebieg nie mam pojęcia, zdjęcie rI39QEM.jpg 7NoZ3hT.jpg DeG3mgT.jpg

Opublikowano
8 godzin temu, Franz Mauer napisał:

Na podstawie opisu osobiście bym nie kupił nawet za 200 PLN. Tym bardziej, że nowy pod koło 26" można teraz kupić za 1100 PLN. 

ile byś dał za 29?

Opublikowano

Max 200 zł. Mam Rock Shox Recon Gold z manetka w duuuuuużo lepszym stanie i chciałem za niego 599 PLN.