górnik Napisano 11 Luty 2018 Udostępnij Napisano 11 Luty 2018 Jakie okulary proponujecie dla kobiety za 300 zł fotochromatyczne. Czy za tą cenę marka shimano będzie dobrym wyborem? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Andrzej Sawicki Napisano 11 Luty 2018 Udostępnij Napisano 11 Luty 2018 Ja używam Arctica S-195F. W porównaniu z nimi Shimano EQX2 mają tę zaletę, że dostajesz drugą szybkę rozjaśniającą, która bardzo się przydaje w pochmurne dni. Odnośnik do komentarza
górnik Napisano 11 Luty 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Luty 2018 Witaj a co myślisz o okularach Uvex lub inna marka w której nie trzeba zmieniać szybki gdy się ściemnia Odnośnik do komentarza
Andrzej Sawicki Napisano 11 Luty 2018 Udostępnij Napisano 11 Luty 2018 O ile wiem, plastiki fotochromowe są zawsze jasnoszare, nigdy całkiem przezroczyste. To nie kwestia marki, tylko materiału. Odnośnik do komentarza
górnik Napisano 11 Luty 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 Luty 2018 Dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza
Antyszprycha Napisano 12 Luty 2018 Udostępnij Napisano 12 Luty 2018 Jk by co mam na sprzedaż: https://www.olx.pl/oferta/uvex-sportstyle-802-vario-stan-sklepowy-CID767-IDrPJol.html Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi