jubitom Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Witam .Czy mozecie cos polecic budżetowego na kolana , lokcie ?Chce troche pojezdzic miedzy kamieniami i kazdy upadek moze sie zle skonczyc .Myslalem nawet z aliexpress ,ale niewiem co dobre.Pozdrawiam Tomek Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) Na rodzimym rynku jest od groma tego typu szpeju. Six Six One. Poszukaj, pooglądaj i pomyśl. Ceny mają całkiem znośne. Miej na uwadze, że dobre ochraniacze niestety kosztują a na bezpieczeństwie nie warto oszczędzać. Owszem możesz kupić z Aliexpress ale nie oczekuj jakości i komfortu. Ja bym odradzał. Ale to Twój hajs, zdrowie wiec sam decyduj. Edytowane 8 Lutego 2018 przez Gość
Gość Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Ja zakupiłem x-Factor Flow, narazie tylko na łokcie ale na kolana tez kupie. Są lekkie, wygodne, nie odstaja, można spokojnie pod bluze nawet zmieścić. Na początku tez sie zastanawiałem nad czymś tańszym, ale stwierdziłem ze nie ma sensu ekperymentować, bo w ochraniaczach czesto jeżdzisz cały dzień, muszą być wygodne.
Puncu Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Raz że muszą być wygodne a dwa muszą być przewiewne. Miałem tanie ochraniacze, kaski, zbroje. Lepiej dołożyć.Ja używm produktów firmy Race Face.
jubitom Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Opublikowano 8 Lutego 2018 A to prawda .bezpieczenstwo najwazniejsze . Tylko musze kupic tez dla synow . Wiec razy 3 . Ja mam takie ale to z motocykla , nie probowalem jak sie jezdzi w nich n a rowerze .Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaPodrzuccie jakies linki do sklepu .Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) Popatrz na https://www.centrumrowerowe.pl/ https://rowerowy.com/ Może znajdziesz coś co Cię zainteresuje. Edytowane 8 Lutego 2018 przez Gość
jubitom Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Opublikowano 8 Lutego 2018 Ok Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Ja mam Nukeproof Critical DH Pro na kolana. Ochraniają bardzo fajnie, ale o ile na rowerze są wygodne, to już na rolkach nie. Pewnie wynika to z ich budowy i bardziej pasują do zgiętych kolan niż do wyprostowanych. Na rolkach rżnęły mnie w nich dolne krawędzie od strony goleni już po 20 minutach, a na rowerze mogłam jeździć długo i nic nie było. No i wyglądają zabójczo
Gość Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Ja na kolana posiadam taki modelhttps://www.centrumrowerowe.pl/ochraniacze-na-kolana-ixs-hack-evo-pd10549/?v_Id=96508Dobrze się sprawdzają nie jest w nich gorąco latem Dzięki wstawką gumową nie zjeżdżają z nogi na dół Uratował mi już kolana kilka razyWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
jubitom Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Opublikowano 12 Lutego 2018 Wygodniej bedzie chyba w bardziej miekkich niz tych plastikowych . W downhilu nie bede jezdzil .Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 Te co ci wkleilem są wygodne Ale na stronie X-factor polski producent na 100% będą wygodne bo są miękkie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
jubitom Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Opublikowano 14 Lutego 2018 Dziekuje za pomoc Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
papass91 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Mam pytanie odnośnie tych ochraniaczy IXS Hack Evo. Rozmiary podane na centrumrowerowe.pl można traktować poważnie? A jeśli nie to czy wiecie może gdzie dałoby rade je przymierzyć we Wrocławiu i okolicach ewentualnie?
Kkaaeell Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 W pro shopie przy mostach warszawskich jest dosc duzy wybór ochraniaczy i kaskow. Sprzedawca calkiem ogarniety w temacie.
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Mam pytanie odnośnie tych ochraniaczy IXS Hack Evo. Rozmiary podane na centrumrowerowe.pl można traktować poważnie? A jeśli nie to czy wiecie może gdzie dałoby rade je przymierzyć we Wrocławiu i okolicach ewentualnie?Mam rozmiar M mogę zmierzyć ci nogę 8 podać ile mam gdybyś chciałPrzy tym rozmiarze jestem mega zadowolony nic nie uwiera i po pewnym czasie nie czujesz ich na kolanach
papass91 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 W dniu 6.06.2019 o 20:34, Kkaaeell napisał: W pro shopie przy mostach warszawskich jest dosc duzy wybór ochraniaczy i kaskow. Sprzedawca calkiem ogarniety w temacie. Dzięki za odpowiedź. Podjade sobie tam w takim razie i zobaczę na "żywo"
papass91 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Opublikowano 12 Czerwca 2019 W dniu 6.06.2019 o 21:36, piter614 napisał: Mam rozmiar M mogę zmierzyć ci nogę 8 podać ile mam gdybyś chciał Przy tym rozmiarze jestem mega zadowolony nic nie uwiera i po pewnym czasie nie czujesz ich na kolanach Byłbym wdzięczny jeśli mi podasz swój wymiar nogi
JaroYarecki Opublikowano 13 Czerwca 2019 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Jeśli można to podepnę się z pytaniem odnośnie ochraniaczy, zwłaszcza tych na kolana, czy można je używać do długich spodni, czy w takim przypadku musza to być konkretne modele i czy ochraniacze zakłada się na ciało czy można na odzież? Pewno to sa naiwne pytania ale nigdy ich nie używałem a czas zaczać
Evelyn Opublikowano 13 Czerwca 2019 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Ja używam ochraniaczy O'neal Flow ale jak chcesz coś taniego to SIXSIXONE Exo są w porządku.
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2019 Opublikowano 14 Czerwca 2019 Byłbym wdzięczny jeśli mi podasz swój wymiar nogiNa nogę 44 wyżej kolana spokojnie będzieMoże nawet na większąJa kupowałem przez internet i zgodnie z ich zalecenaim trafiłem bardzo dobrze
Grz_Bo Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 Hej,Jakie ochraniacze na łokcie polecacie?Ważne, aby były wygodne, przewiewne, nie krępowały ruchów i mieściły się pod koszulkę z długim rękawem. Z góry dziękuję za sugestie.Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 Musisz sobie zobaczyć bo na kolana nie kupić takich aby była szmata za kolanach jak przewrócisz się na kamieniach to się porozrywać może Na kolana mam takiehttps://kaski.com/pl/p/Ochraniacze-na-kolana-IXS-Hack-Evo-Rozmiar-S/1547Przy upadku są dość twarde i chronią dobrze kolano, przy tym nie uszkadzają sięJa w nich normalnie robię podjazd, nie jest w nich gorąc generalnie można się szybko przyzwyczaić Na łokcie mam takiehttps://kaski.com/pl/p/Ochraniacze-na-lokcie-IXS-Flow-EVO-R-L/4095Dobrze się trzymają, fajnie chronią, są niby miękkie ale ich budowa jet tak zrobiona że przy uderzeniu szybko twardnieje i chroniCo do jazdy po chwili nie czuję że mam je na łokciach, są przewiewne i mieszczą się pod Jersey
Grz_Bo Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 Musisz sobie zobaczyć bo na kolana nie kupić takich aby była szmata za kolanach jak przewrócisz się na kamieniach to się porozrywać może Na kolana mam takiehttps://kaski.com/pl/p/Ochraniacze-na-kolana-IXS-Hack-Evo-Rozmiar-S/1547Przy upadku są dość twarde i chronią dobrze kolano, przy tym nie uszkadzają sięJa w nich normalnie robię podjazd, nie jest w nich gorąc generalnie można się szybko przyzwyczaić Na łokcie mam takiehttps://kaski.com/pl/p/Ochraniacze-na-lokcie-IXS-Flow-EVO-R-L/4095Dobrze się trzymają, fajnie chronią, są niby miękkie ale ich budowa jet tak zrobiona że przy uderzeniu szybko twardnieje i chroniCo do jazdy po chwili nie czuję że mam je na łokciach, są przewiewne i mieszczą się pod Jersey Dzięki. Na kolana mam. Szukam łokciowe. Rozważe Twoją propozycje.Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi