Mateo25 Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 Cześć Jeżdżę na trenażerze Tacx Flow Smart mam do niego antenę ant+ i prawdopodobnie mam z nim problem, kiedy jeżdżę i robię sobie trening przy mocy np 70wat nie mogę wskoczyć na kadencje 80 obrotów. Kiedy chce trzymać moc 70-80wat muszę jechać z kadencjom +/-60 obrotów nawet gdy zmienię przełożenia na lżejsze. Kiedy np robię 100wat spokojnie mogę jechać z kadencjom 80 obrotów gdzie wydaje mi się a wręcz jestem przekonany ze kręcę z taka samom prędkością jak przy 70wat+ach. I tu pojawia się moje pytanie czy tak ma być? A jeżeli nie to czy ktoś z was wie jak temu zaradzić?
nie_pytaj_kto Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 (edytowane) Znam ten problem u mnie było to samo. Musisz zaktualizować oprogramowanie w trenażerze z użyciem telefonu za pomocą aplikacji "Tacx Utility". Tutaj możesz poczytać więcej: KLIK W razie problemów pisz Edytowane 5 Lutego 2018 przez nie_pytaj_kto
Mateo25 Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Opublikowano 6 Lutego 2018 Dzięki za pomoc teraz wszystko działa.
Rekomendowane odpowiedzi