mastertet Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Czy znacie jakieś ciekawe oświetlenie do dynamo, czy takie lampki do 30 zł, to standard, dzięki
remigiusz Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Masz dynamo w piaście? Jak tak to lampa powinna mieć włącznik. Za 30 zł to można kupić tylko tylną, za dobrą przednią to stówa. Zobacz na rowerystylowe.pl ja u nich kupiłem AXA ECHO 30 i jest super.
mastertet Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) mam przednią i tylną , pomyślałem, że przednia do wymiany, tylną zostawię bo po co, oczywiście z racji stylu bym zmienił, ale o tym chyba później, nie widziałem dynama w piaście, na pewno jest super, mam normalne podejście do opony, czy pod takie dynamo, też użyję lepszej lampy ? wynalazłem taka lampę do dynama tradycyjnego, czy nie będzie problemu? https://www.rowerystylowe.pl/p-1348/busch-amp-muller-lumotec i jeszcze takie pytanie czy dynamo się zużywa, chodzi o moc, którą ma wygenerować? Edytowane 4 Lutego 2018 przez mastertet
remigiusz Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Ta lampa może być. Dobra firma, ale stara technologia. Dynamo daje tyle prądu ile ma dawać po wsze czasy. W sumie to każą lampę podłączysz do każdego dynama, różnica jest tylko taka że gdy lampę bez wyłącznika podłączysz do dynama w piaście nigdy jej nie wyłączysz.
mastertet Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Opublikowano 4 Lutego 2018 dynamo ma być wspomagające, dlatego rozglądam się za lampą, aktualna jest trochę słaba i muszę ja wspomagać author nero 100 lm, żeby mi tak świeciła na dynamo, nie musiałbym się przejmować
remigiusz Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Ta jest dobra. Mam podobną o tej samej mocy, tylko że ja mam z czujnikiem zmierzchu. https://www.rowerystylowe.pl/p-4457/lampka-rowerowa-axa-pico30
Rekomendowane odpowiedzi