Skocz do zawartości

Rower przyszłości

Mindsailors

Rekomendowane odpowiedzi

Ahoj! Przybywam ze studia projektowego Mindsailors, aktualnie pracujemy nad projektem zupełnie innego niż wszystkie roweru miejskiego, jesteśmy na etapie zbierania informacji o codziennej rowerowej rzeczywistości od użytkowników jednośladów, jeśli masz ochotę opowiedzieć co dla Ciebie w rowerze jest ważne, a co zupełnie nieistotne, zapraszam Cię do wypełnienia ankiety :)http://ankieta.mindsailors.com/

Dziękuję i pozdrawiam!

6 minut temu, Freud napisał:

@Mindsailors Czy jeśli wypełnie ankietę, to potem jak będzie na to czas w tym wątku pochwalicie się co zaprojektowaliście? Chodzi mi to to, że ciekawi mnie Wasz projekt, ale nie chciałbym tego poszukiwać gdzieś po sieci (leniwy jestem :) ).

@Freud Oczywiście, poza tym, jeśli zrealizujemy ten projekt, będzie na tyle głośny, że trudno będzie o nim nie usłyszeć ;) Pozdrawiam!

13 godzin temu, sender napisał:

poszło ale mam małą uwagę, wiele osób w mieście korzysta sezonowo z roweru- takie obserwacje z 3miasta. 

@sender, dziękuję bardzo! A co do Twojej uwagi, my właśnie pracujemy nad projektem, który miałby tę sezonowość wyeliminować, więc świetnie, że o tym wspomniałeś :) Pozdrowienia z Poznania!

16 godzin temu, Freud napisał:

@Mindsailors Jaaaasne :D Trzymam kciuki i ankietę jeszcze dziś wypełnię.

@Freud dzięki, pozdrowienia z Poznania! :)

• 2 tygodnie później...

Sprawdźcie algorytm pytań. W pytaniu 3 (chyba) zaznaczam, że rowerem jeżdżę przez wszystkie 12 miesięcy w roku, a w kolejnych  pytaniach prosicie m.in. o odpowiedzi,  co skłoniłoby mnie do korzystania z roweru w pozostałych miesiącach... Trochę bez sensu, prawda?