Bayernfahrrad Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witam mam pytanie planuje zakupic caly karbonowy widelec sztywny z karbonowa rura sterowa. Bedzie on wlozony do alumuniowej ramy. Accent el nino. I mam pytanie czy do karbonowej rury sterowej sa jakies specjalne grzybki do sterow chodzi mi o ten element co wklada sie w rure sterowa. I pozniej sruba skreca sie stery
Bayernfahrrad Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witam mam pytanie planuje zakupic caly karbonowy widelec sztywny z karbonowa rura sterowa. Bedzie on wlozony do alumuniowej ramy. Accent el nino. I mam pytanie czy do karbonowej rury sterowej sa jakies specjalne grzybki do sterow chodzi mi o ten element co wklada sie w rure sterowa. I pozniej sruba skreca sie stery
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Tak, jest to specjalna gwiazdka. Nazywa się to ekspander.
wgi Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 potrzebujesz expandera np takiego https://www.pro-bikegear.com/global/en-gb/accessories/Headsets/PRO_HS_GAPEXPAN
Bayernfahrrad Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 Wogole co myslicie a takim widelcu w pelni karbonowym W aluminiowej ramie dodam ze waze 88 kg
siejak Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 A dlaczego nie? Znam osoby co jeżdżą na wylajtowanych karbonach a maja 110kg
Rekomendowane odpowiedzi