bruno824 Napisano 29 Styczeń 2018 Udostępnij Napisano 29 Styczeń 2018 Witam. Posiadam taki problem, ze studiuje we Wrocławiu i w pokoju nie mam kompletnie miejsca na rower... w domu rodzinnym posiadam dwa rowery i jeden z nich chciałem sobie przywieźć do Wrocławia aby jeździć na ustawki. Problem jest w tym, ze nie mam gdzie go przechować... czy jest jakieś miejsce we Wrocławiu jakaś przechowalnia płatna/parking strzeżony cokolwiek gdzie rower będzie bezpieczny? Proszę o informacje, bardzo mi na tym zależy Odnośnik do komentarza
remigiusz Napisano 29 Styczeń 2018 Udostępnij Napisano 29 Styczeń 2018 Widziałem coś takiego na Komandorskiej, a tyłu Arkad, ale jak to działa to nie wiem. Sport Profit też przechowuje rowery. Odnośnik do komentarza
bruno824 Napisano 30 Styczeń 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 Styczeń 2018 Jeśli ktoś posiada więcej info proszę pisac Odnośnik do komentarza
Marek Karnecki Napisano 30 Styczeń 2018 Udostępnij Napisano 30 Styczeń 2018 osobiście nie doradzę, jestem z dalsza - ale google mówią o wielu takich miejscach we wrocławiu już na pierwszych stronach wyszukiwania - zadzwoń, napisz do wybranych, wybierz opcję i gotowe Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi