GBike Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jle zwycięstw odniósł kolarz Dariusz Baranowski w całej swojej karierze ? Można strzelać :-)
GBike Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2018 Dobra to se sam odpowiem na zadane pytanie - 121 zwycięstw.
de Villars Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 A toś mnie zaskoczył. Na pewno chodzi o wszystkie kategorie wiekowe, ale gdzie znalazłeś takie dane? Dla porównania - Eddy Merckx miał podobno coś koło 500 zwycięstw. Z pewnością wchodzi w to także okres amatorski i młodsze kategorie wiekowe, bo na zawodowstwie, to nawet on nie miałby szans na taki wynik
GBike Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Opublikowano 22 Lutego 2018 Dnia 19.02.2018 o 14:13, de Villars napisał: A toś mnie zaskoczył. Na pewno chodzi o wszystkie kategorie wiekowe, ale gdzie znalazłeś takie dane? Dla porównania - Eddy Merckx miał podobno coś koło 500 zwycięstw. Z pewnością wchodzi w to także okres amatorski i młodsze kategorie wiekowe, bo na zawodowstwie, to nawet on nie miałby szans na taki wynik Tak chodzi o wszystkie zwycięstwa w amatorskich oraz zawodowych. A dane hehe u samego źródła. Czyli od samego Dariusza. PS robi wrażenie przynajmniej na mnie.
Gość Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 No ogromne wrażenie to robi. Bardzo cenię "Rybę" i lubię go słuchać jako komentatora na Eurosporcie, w myśl zasady, że mądrego zawsze dobrze posluchać. Ale że tyle tryumfów zaliczył to w życiu bym nie przypuszczał.
de Villars Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Racja, piekny wynik. A na procyclingstats piszą, że ma 0 zwycięstw, nieuświadomieni No i również lubię go słuchać jako komentatora, robi w tym naprawdę świetną robotę!
GBike Opublikowano 24 Lutego 2018 Autor Opublikowano 24 Lutego 2018 2 godziny temu, de Villars napisał: Racja, piekny wynik. A na procyclingstats piszą, że ma 0 zwycięstw, nieuświadomieni No i również lubię go słuchać jako komentatora, robi w tym naprawdę świetną robotę! Darek jest aktywny na fejsie i często wstawia różne ciekawostki w temacie kolarstwa. I wbrew pozorom ma barwną karierę zawodniczą. Ja tam lubię takie ciekawostki hihi.
Rekomendowane odpowiedzi