Gość Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Z kumplem przymierzam się do wypadu na Turbacz na rowerach w ferie zimowe. Dokładny termin do ustalenia, wyjazd na cały dzień. Jedziemy autem z maszynami na Parking (widoczny na mapce), wyjazd szlakiem rowerowym, powrót dowolny byle którym, byle była zabawa na Parking... Posiadanie obowiązkowo: Oświetlenie, pompki, dętki, narzędzia podstawowe, i.t.p. Prowiant, ciepła herbata w termosie, drobne i grube na naleśniki w Schronisku... Ktoś by się pisał na dołączenie?
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wybrałbym sie chętnie, ale troche mam daleko jak na jedno dniowy zimowy wypad Mam nadzieje ze zrobisz relacje.
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2018 Opublikowano 24 Stycznia 2018 11 godzin temu, Kruup napisał: Wybrałbym sie chętnie, ale troche mam daleko jak na jedno dniowy zimowy wypad Mam nadzieje ze zrobisz relacje. Jak wypali to coś będzie w formie video mam nadzieję.
Gość Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 11 godzin temu, Kruup napisał: Wypad nie wypalił? Spokojnie, ferie zaczęły się (w małopolsce) dopiero wczoraj.
Gość Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 2 godziny temu, Łabędź napisał: Spokojnie, ferie zaczęły się (w małopolsce) dopiero wczoraj. No tak, u nas już dawno po
Gość Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 3 godziny temu, Łabędź napisał: Spokojnie, ferie zaczęły się (w małopolsce) dopiero wczoraj. Fakt.... Niestety żona mi znalazła zajęcie...
Rekomendowane odpowiedzi