Krzysztof Kowalczyk Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Witam mam pytanko ? Jestem na kupnie roweru szosowego i chcialbym sie zapytac co myslicie o tym porownaniu? 2017 Fuji gran fondo 2.3 vs Cannondale Synapse Carbon Tiagra 6 (a4) - 2017 . Wstrzymalem sie z zakupem poniewaz zobaczylem ze Cannondale Synapse Carbon Tiagra 6 (a4) - 2017 jest tanszy. teraz jezdze na Mtb amatorsko czasem na zawodach, chcialbym zaczac jezdzic szosowka bo niezle sie nakrecilem jak sprobowalem. Prosze o porade. Dziekuje Fuji https://www.performancebike.com/bikes/Product_10052_10551_1210312_-1___ Cannondale https://kozy.com/product/cannondale-synapse-carbon-tiagra-6-a4-237388-1.htm
marcin.jka Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 a który Ci się bardziej podoba? Myślę, że właśnie ten powinieneś wziąć.
nctrns Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Fuji ma lepszy osprzęt i tarczówki. Dla mnie wybór byłby prosty.
marcin.jka Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 4 godziny temu, nctrns napisał: Fuji ma lepszy osprzęt i tarczówki. Dla mnie wybór byłby prosty. dla mnie też byłby prosty, ja brałbym cannona . Tarczówek w szosie nie lubię, tego niby lepszego osprzętu nie poczuję podczas jazdy. Więc dla jednego plusy dla innego są minusami.
egzo23 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Ja bym zabrał cannondale. Rozsądek mowi fuji... Serce cannondale i fuji mi się nie podoba. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Krzysztof Kowalczyk Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2018 Hej dziekuje bardZo , podobaja mi sie oba , na tarczowkach mi nie zalezy. Jezdzilem na nich I nie widzialem roznicy . Myslalem tylko ze ten osprzet w Cannondale jest jakis straszny w porownaniu do Fuji Jezeli jest tylko troche gorszy a wciaz super to mi to wystarczy. Dla mnie super to sram XT xx1 kompletnie nie potrzebny jak dla Mnie. umiejetnosci = sprzet. Dzieki wielkie .cannondale 🙂 Jest moj. Pozdrawiam was goraco z Chicago.
bees Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Tutaj nie było złego wyboru. Bedziesz zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi