Suaw Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Witam, Pytanie: czy można kupić rozdzielacz do podłączenia 1 klamki do 2 tarcz? - MANETKIShimano XT SL-M8000-I, Direct Attach - HAMULCEShimano XT BR-M8000, Hydr. Disc Brake (180/160) Dziękuję z ewentualne odpowiedzi, pozdrawiam
egzo23 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Chyba niezbyt... Ponieważ jedna klamka nie dała by rady z dwoma zaciskamiSą hamulce dedykowane tego typuhttps://www.bike24.com/p2127047.htmlWysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 To chyba tylko do DH... Bo gdzieżby indziej...
Fenthin Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 W rowerach dla niepełnosprawnych czy poziomkach z trzema kołami. Osobiście tego nie przerabiałem, ale poza dedykowanymi układami widziałem patenty od prostego trójnika do hydrauliki poprzez klamkę podłączoną do osobnej pompki hydraulicznej z dwoma portami. Jest do zrobienia.
Puncu Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Jakby połączyć klamke np. Grimeca 17 Sys i do tego dwa zaciski np. Hope C2 to by to dało rade.
Suaw Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2018 9 godzin temu, Fenthin napisał: W rowerach dla niepełnosprawnych czy poziomkach z trzema kołami. Osobiście tego nie przerabiałem, ale poza dedykowanymi układami widziałem patenty od prostego trójnika do hydrauliki poprzez klamkę podłączoną do osobnej pompki hydraulicznej z dwoma portami. Jest do zrobienia. Rower to Cube Tonopah pro 2017, manetki przerzutek ogarnęliśmy, na teraz są 2 klamki hamulcowe :), gdzieś usłyszałem, że są rozdzielacze, a najprościej zapytać ludzi, którzy się na tym znają :), załączam fotkę.
Fenthin Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Polecałbym jednak zapytać ludzi, którzy mogą mieć z tym doświadczenie: http://forum.poziome.pl Swoją drogą, jaka idea stoi za taką konstrukcją? Szczególnie te manetki na rogach. EDIT: Właśnie zwróciłem uwagę na avatar. Rzadko to piszę. Podziwiam. Edytowane 22 Stycznia 2018 przez Fenthin 1
Suaw Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2018 Życie mnie zmusiło na dostosowanie, dzięki
Rekomendowane odpowiedzi