Skocz do zawartości

Sigma 1200

Pablito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie 30 minut temu zakupiłem licznik sigma 1200 czerwony. Chciałem ustawić język, ale kiedy robię tak jak na instrukcji zamiast np. English pojawia mi się SET OK. I tak w kółko. Czy ja coś robię złe czy to coś jest nie tak z tym licznikiem? Pozdrawiam

7100176acb673357c292fd0f4c2d524f.jpg7b5648d8e381c2c43fd4d1ef0ada17a9.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Z tego co pamiętam to należy szybko krótko kliknąć przycisk set.

• Pomógł 1
Opublikowano (edytowane)

Przytrzymujesz przycisk z tyłu i wchodzisz w ustawienia -> dolnym przyciskiem wybierasz "Language" i klikasz przycisk z tyłu -> wybierasz dolnym przyciskiem język i akceptujesz tym z tyłu -> Pokaże ci się "Set ok" -> Przytrzymujesz ten przycisk z tyłu aż wyjdziesz z ustawień. Posiadam ten sam licznik i bardzo polecam :) Niech ci służy :D A jeśli nie działa to daj do reklamacji i niech ci wymienią :P 

Edytowane przez Wiktor00863
  • Pomógł 1
Opublikowano

Niestety nie ważne jak kliknę zawsze jest SET OK. "Language" pojawia się tylko po wyjęciu baterii i ponownym jej włożeniu. Ale niestety zawsze jest SET OK. Jadę zaraz wymienić. Dzięki za pomoc :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Też mam na oku ten licznik, polecacie go czy szukać czegoś innego ?

Opublikowano

Jeśli potrzebujesz prosty licznik bez jakichkolwiek funkcji typu czujnik pulsu i wgl to jak najbardziej polecam. Wszystkie potrzebne funkcję posiada czyli prędkość aktualna, prędkość maksymalna, prędkość średnia, porównanie prędkości aktualnej do średniej, dystans wycieczki, dystans całkowity, czas jazdy, całkowity czas wycieczek, zegar, temperatura (odczuwalna, czasami może być zaniżona lub zawyżona ale nie mocno), menu w 7 językach (bez polskiego ale to nie przeszkadza), wybór jednostki mile/kilometry. I od razu mówię, że wersja przewodowa jest dużo lepsza od bezprzewodowej gdyż wiele osób się skarży, że wersja bezprzewodowa traci często sygnał itp. 

• Pomógł 2