Adaxyx Napisano 17 Styczeń 2018 Udostępnij Napisano 17 Styczeń 2018 Kupiłem hamulce shimano bl m615 i próbuję do nich zamontować manetki.System ispec b nie pasuje i ispec II również proszę o jakieś wskazówki. Odnośnik do komentarza
lukster52 Napisano 17 Styczeń 2018 Udostępnij Napisano 17 Styczeń 2018 Pokaż zdjecie co niepasuje ale w tych hamulcach jest chyba ispec b Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 20 Styczeń 2018 Udostępnij Napisano 20 Styczeń 2018 Z tego co wiem te dwa systemy nie są ze sobą kompatybilne. Odnośnik do komentarza
trollu Napisano 20 Styczeń 2018 Udostępnij Napisano 20 Styczeń 2018 (edytowane) pytanie jakie manetki chcesz sparować z klamkami. skopiowane z innego forum Cytuj Klamka A - Manetka A - Działa Klamka A - Manetka B- Działa Klamka B - Manetka A - NIE DZIAŁA Klamka B - Manetka B - działa Ispec II jest niekompatybilny wstecznie z żaden sposób. Więc mając klamkę z i-spec B podejdzie do niej tylko manetka i-spec B, żadna inna kombinacja nie da rady. M615 jest na I-spec B, być może nie masz wszystkich części, manetka z i-spec B musi do niej pasować. Chyba, że jest to wersja bez i-seca, coś mi się kojarzy że sprzedawali takie (albo bez łączników w komplecie) ale mogę się mylić Edytowane 20 Styczeń 2018 przez trollu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi