Skocz do zawartości

Scott Speedster 60 (2014)

Rekomendowane odpowiedzi

Hej :) To moja pierwsza szosa - Scott Speedster 60 z 2014 roku. Poprzedni właściciel zmodyfikował trochę rower, przerzutki i manetki wymienione zostały na sorę, kaseta na tiagrę, założona nowa owijka, opony michelin pro4. waga to jakieś 10kg. jak na rower używany (kupiony przez poprzedniego właściciela jakoś w połowie 2015) stan oceniam na 5 z małym minusem (jedynie jakieś otarcia na obręczach). liczę na lepsze wyniki w maratonach mtb po wprowadzeniu szosy do treningu. rowerem jestem zachwycony, chociaż muszę się nauczyć tym jeździć bo to całkiem inna bajka niż mtb. nie planuję żadnych modernizacji jedynie wymiany zużytych części, kasę wolę inwestować w mtb, tym bardziej cieszę się że trafił mi się rower nie wymagający nakładów finansowych. 

20180113_140023.jpg

Edytowane przez misiojedzie
  • Lubię to! 1

Świetnie prezentuje się ten Scott. Nowy design ram zupełnie do mnie nie przemawia, wszystkie nowe szosy wyglądają identycznie.

Z ciekawości zapytam, jaki masz wzrost i jaki rozmiar ramy wybrałeś? Mam bzika na tym punkcie i zbieram to info od każdego :)